Monteur buitendienst

Vervuld

BLECKS®, Barneveld

Geplaatst op 16 april 2021

Prachtig maatwerk leveren en monteren bij de klant!  

Ben jij technisch aangelegd en ga je graag op pad? Houd je ervan om een compleet eindresultaat bij de klant af te leveren? Dan zijn we op zoek naar jou! We zijn op zoek naar een monteur buitendienst die onze maatwerk deuren bij de klant gaat monteren.

De afwisseling maakt het werk bij ons zo mooi! BLECKS® stalen deuren met glas creëren een unieke ambiance en een fortuinlijk gevoel van ruimte in ieder interieur. Kortom, luxe producten! Nadat deze producten in de werkplaats zijn gemaakt ga je samen met je collega op pad om dit bij de klant te monteren, jullie zorgen samen voor een prachtig eindresultaat!

 • Wat we zoeken

 • Wat je kan verwachten

 • Wat je gaat doen

 • Dienstverband

  Voltijd

  Opleiding

  (V)MBO

  Sluitingsdatum

  1 april 2020

  Werk jij met ons mee?

  Met ons uitgebreide en moderne machinepark zijn we gevestigd op het industrieterrein in Barneveld. Vanuit hier voorzien we zakelijke en particuliere klanten door heel Nederland van de meest uiteenlopende maatwerk oplossingen in de staalproductie.

  Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf die alles in huis heeft om de beste kwaliteit aan de klant te bieden. Dankzij de ervaring, de kennis en de machines zijn we in staat om iedere opdracht tot in detail uit te voeren. Dag in, dag uit zijn we met onze vakmensen bezig om dit te realiseren! Kom jij als monteur buitendienst ons team versterken?

   

  Ga werken bij BLECKS®, solliciteer nu!

  Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
   (*.pdf, *.doc, *.docx)
  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.

  Peter-Jorn

  Contactpersoon