Vacature | Ga werken bij Bronkhorst in Uddel!

Vacatures

Projectleider

Bronkhorst, Uddel

Unieke projecten vereisen zorgvuldige voorbereiding en begeleiding!

Bedrijfsbureau
Leidinggevend
HBO
Fulltime

Planner / werkvoorbereider

Bronkhorst, Uddel

Unieke projecten verdienen zorgvuldige voorbereiding en begeleiding!

Bedrijfsbureau
Leidinggevend
HBO
MBO
Fulltime

Timmerman

Bronkhorst, Uddel

Timmer mee aan onze unieke maatwerkprojecten!

Bouw uitvoerend
(V)MBO
MBO
Fulltime

Vacatures | Ga werken bij Bronkhorst Buitenleven in Uddel!

Vacature | Ga werken bij Bronkhorst in Uddel!
Vacature | Ga werken bij Bronkhorst in Uddel!
Vacature | Ga werken bij Bronkhorst in Uddel!

Van 1959 tot vandaag: grote veranderingen, dezelfde basis.

De familie Hop richt in 1959 een bedrijf op dat zich specialiseert in bosbouw, houtverwerking en ambachtelijk timmerwerk. We zijn door de jaren heen uitgegroeid tot Bronkhorst Buitenleven, ontwikkelaars van exclusieve buitenverblijven. Er is in die tijd een hoop veranderd, maar de basis is hetzelfde gebleven. We zijn met beide benen op de grond gebleven en kwaliteit, betrouwbaarheid en vakkundig personeel blijven de belangrijkste pijlers.

Vandaag de dag hebben we een divers en vakkundig team en daar zijn we trots op! We hebben een team van marketeers tot timmermannen en van adviseurs tot loodgieters. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit, maar we gaan voor het hetzelfde doel: een prachtig eindresultaat en een tevreden klant!

Komende jaren gaan we ons bedrijf verder optimaliseren en willen we nog beter worden, een fase waarin jij met ons mee kunt groeien en waar we jouw kennis en kunde goed kunnen gebruiken. Geniet jij van de uitdagingen die dit met zich meebrengt?

Passie voor het buitenleven!

Volare Group is het moederbedrijf van Bronkhorst Buitenleven en Welson. Bronkhorst Buitenleven richt zich op het realiseren van buitenverblijven zoals veranda’s, tuinhuizen, tuinkamers, gastenverblijven en poolhouses. Welson richt zich op de realisatie van zwembaden, maatwerk sauna’s, hoogwaardige spa’s en overige wellness elementen, zoals een buitendouche.

Beide organisaties zijn opgericht door mensen met passie voor het buitenleven! Alle ontwerpen zijn exclusief en voor de klant op maat gemaakt. Zodra de klant bij ons binnenstapt met een idee gaan wij er alles aan doen om dit te realiseren, niks is ons te gek!

Wat ons onderscheidt? We hebben alles onder één dak en in eigen beheer, van advies tot werkvoorbereiding en van de productie tot de uiteindelijke montage. Op deze manier kunnen we de klant het totaalplaatje bieden en houden we de kwaliteit in eigen hand. Een buitenleven oplossing waar men lang van kan genieten, dat is waar we het voor doen! Bekijk hieronder voorbeelden van recent opgeleverde projecten.

Vacature | Ga werken bij Bronkhorst in Uddel!
Vacature | Gawerkenbij.nl
Vacature | Gawerkenbij.nl

Bekijk onze projecten

Met ambachtelijke kwaliteit, een snelle bouwtijd en volledige ontzorging maakt Bronkhorst het mogelijk om van het vroege voorjaar tot de late herfst van een luxe buitenverblijf te genieten.

Bronkhorst heeft al honderden projecten gerealiseerd in Nederland, België en Duitsland. Hierbij enkele foto’s voor een impressie van ons gerealiseerde werk.

  1. 1. Rietgedekte ruimkamer, Nunspeet
  2. 2. Douglas veranda met skyligh, Den Ilp
  3. 3. Riant poolhouse, Almere
  4. 4. Luxe poolhouse, Aerdenhout

Werk wat bij jou past !

Het werk wordt met elkaar en voor elkaar gedaan, daar zit de kracht van Bronkhorst! Ondanks de gestage groei de afgelopen jaren hebben we de platte organisatiestructuur weten te behouden. Mede hierdoor kunnen we onze mensen het werk laten doen wat ze leuk vinden en wat bij ze past. Het mooie is dat we nieuwe collega’s alle ruimte geven om ons bedrijf te leren kennen, zodat ze kunnen ontdekken wat het beste bij hun past.

Er staan de komende tijd mooie en uitdagende projecten op de planning. Heb jij goede ideeën en verbeteringen, laat het ons weten, graag zelfs! Met jouw inbreng worden we nog succesvoller dus dit wordt ook echt gewaardeerd!

We zijn altijd als bedrijf altijd bezig met ontwikkelen en verbeteren, daarom vinden we het ook belangrijk dat onze mensen blijven leren en ontwikkelen. We bieden je daarom alle mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, opleidingen en cursussen. Heb je wat nodig? Laat het ons weten, we denken graag met je mee!

Hard werken moet beloond worden, dat is onze motto! Ben jij de persoon die we zoeken? Kom ons team versterken!

Vacature: Ga werken bij BDUprint in Barneveld

Solliciteer nu!

Open sollicitatie

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
    (*.pdf, *.doc, *.docx)
  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.

Vacatures | Ga werken bij Bronkhorst Buitenleven in Uddel!