Vacature | Ga werken bij Coatinc in Barneveld!

Vacatures

Vervuld

Vrachtwagenchauffeur

Coatinc Nederland, Barneveld

Deze vacature is vervuld. Heb jij alsnog interesse in deze vacature of wil je graag meer weten over Coatinc? Neem dan contact met ons op!

Logistiek / Transport
(V)MBO
MBO
Fulltime

Orderverwerker (m/v)

Coatinc Nederland, Barneveld

Kan jij orders op je juiste manier verwerken? Wil je een afwisselende baan? Kom dan ons team versterken als orderverwerker.

Logistiek / Transport
(V)MBO
MBO
Fulltime

Vacature: Ga werken bij Coatinc Nederland in Barneveld

Vacature | Ga werken als Commercieel medewerker binnendienst

Bij Coatinc Nederland veredelen wij dromen!

Coatinc Nederland is een bekende speler binnen de staalmarkt. Ons bedrijf is een onderdeel van The Coatinc Company uit Siegerland. Sinds 1885 zijn we actief op het gebied van oppervlakte veredeling. Onze klanten kunnen terecht voor advies, productie en logistiek. Wij zijn de one-stop-shop die dromen, duurzaam en in kleur, veredelt. Een onderdeel van ons bedrijf is onze transportservice. Vanuit de vestigingen in Barneveld en Zaandam regelen wij het transport. Ons streven is om klantgericht en flexibel te werken om zo de perfecte partner te zijn in oppervlaktetechniek.

 

Passende oplossing voor elk project

Coatinc Nederland biedt tien verschillende behandelingen aan als het gaat om oppervlakteveredeling. Zo doen we onder andere thermisch en hoge temperatuur verzinken, poedercoaten, natlakken, duplex of anodiseren. Elk project, groot en klein, krijgt de beste bescherming en de juiste uitstraling. Nadat wij het project hebben afgerond, verzorgen wij het transport. Zo ontzorgen we onze klanten volledig. En dit doen we al 500 jaar! Transport, conservering en afwerking doen wij onder één dak, oftewel, we zijn een one-stop-shop die duurzaamheid combineert met het verbeteren van onze processen!

Onze medewerkers maken het bedrijf

Vanuit onze passie voor het vak genereren wij klanttevredenheid en duurzame, kwalitatieve groei. Daarbij gaan we te werk met de hoogste verantwoordelijkheid tegenover het milieu, economie, medewerkers en maatschappij. Bij ons bedrijf werken specialisten die jouw uitdagende vragen kunnen beantwoorden.

Door de snelle ontwikkelingen in onze branche, raak je nooit uitgeleerd. Dat maakt werken bij Coatinc Nederland uitdagend. Binnen de organisatie communiceren wij duidelijk en open naar elkaar. Dat zorgt voor een goede informele sfeer.

Wij vertrouwen onze mensen en gaan met respect met elkaar om. Bij ons staan de klanten écht centraal. Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan bij Coatinc Nederland?

Vacature: Ga werken bij BDUprint in Barneveld

Ga werken bij Coatinc Nederland in Barneveld, solliciteer nu!

Open sollicitatie

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
    (*.pdf, *.doc, *.docx)
  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.

Corstian

Corstian Breunissen

Vacatures commercieel en transport

Vacature: Ga werken bij Coatinc Nederland in Barneveld