Contact

Contact

Partners worden?

Iedere positieve samenwerking begint met een even persoonlijk als professioneel kennismakingsgesprek. Hierin verkennen we samen wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. En visa versa; wat u voor ons kunt betekenen. Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij binnen een werkdag contact op om samen kennis te maken en dit te bespreken.

Uw vacatures, onze ambitie

Contact

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.

Wilt u snel schakelen?

Wilt u graag direct meer informatie? Neem dan direct contact met ons op via de chat.

Over ons

Daarom gawerkenbij!

Persoonlijk

Samenwerken is gunnen. Mensen doen zaken met mensen. Daarom gaan wij voor persoonlijk contact. We komen graag bij u kennismaken onder het genot van goede koffie.

Een streepje voor

Dankzij de hoge content waarde, de connectie met Google Careers en de toegankelijkheid op social media heeft u een streepje voor op een doorsnee bedrijfswebsite.

Bewuste keuze

In tegenstelling tot een doorsnee bemiddelingsbedrijf staat uw bedrijf centraal in de online wervingscampagne. Sollicitanten kiezen daardoor bewust voor uw bedrijf.

Complete ontzorging

Van het inregelen van een professionele wervingscampagne tot het selecteren van de juiste kandidaat, het voeren van de eerste kennismakingsgesprekken en het optioneel inzetten van assessments.

Niet alleen online

De kracht van dit concept is dat we de sterke online campagne combineren met ouderwets zoeken en benaderen.

No cure, no pay

Ons uitgangspunt is geen resultaat, geen kosten. We starten met een ‘start campagne bedrag’ die de eerste kosten dekken en waar u ook gelijk tastbaar resultaat voor terug krijgt.