Afwasser

de Lunterse Boer, Lunteren

Geplaatst op 26 augustus 2021

Vacature | Ga werken bij afwasser bij De Lunterse Boer

Ga werken als afwasser de Lunterse Boer

Heb je een paar uurtjes in de week over? Kan je veel werk verzetten in korte tijd? Ben je resultaatgericht? Bij de Lunterse Boer werk je als afwasser in een grote en moderne keuken. Doordat we een open keuken hebben, heb je een rol dichtbij de gast. Vanuit je prachtige werkplek kan je zo het restaurant inkijken!

Ons team levert iedere dag maximale inzet om er voor te zorgen dat alle gasten genieten van de prachtige locatie en heerlijke gerechten. Wij geloven dat jij juist het verschil kan maken! Juist jij kunt het verschil maken.

 • Wat ga je bij ons doen?

 • Wat zoeken we?

 • Wat krijg je bij ons?

 • Salaris

  € 1.600 – € 2.600

  Dienstverband

  16 – 24 uur

  Opleiding

  (V)MBO

  Sluitingsdatum

  1 december 2021

  Uniek in wat we doen.

  Wij zijn een zelfstandig bedrijf en maken geen onderdeel uit van een groot restaurant- of hotelketen. Het geeft ons vrijheid en het zorgt ervoor dat wij samen met onze mensen van de Lunterse Boer een uniek concept hebben gemaakt. We hebben een duidelijke customer journey wat bijdraagt aan de maximale beleving voor de gast. Alles vanaf het moment van aankomst tot vertrek is tot in de details uitgedacht met als doel het WOW-effect voor onze gasten.

  Wij beschikken over een sfeervol restaurant en verschillende terrassen. Onze gasten overnachten in één van onze 18 sfeervolle hotelkamers. Met 4 vergaderzalen en een privé vergadercottage beschikken we over een diversiteit aan mogelijkheden voor onze zakelijke gasten. De Lunterse Boer bevindt zich in het midden-hoger segment en ontwikkelt voortdurend!

  Vacature | Ga werken bij afwasser bij De Lunterse Boer

  Ga werken als afwasser bij de Lunterse Boer, solliciteer nu!

  Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
   (*.pdf, *.doc, *.docx)
  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.

  Hotel restaurant De Lunterse Boer

  Corine Bostelaar

  Eigenaresse