Lunch kok

Vervuld

de Lunterse Boer, Lunteren

Geplaatst op 26 augustus 2021

Vacature | Ga werken als Lunch Kok bij de Lunterse Boer in Lunteren

Jij maakt het verschil voor onze gasten!

Gaat jou hart sneller kloppen bij het maken van heerlijke lunchgerechten? Wil je in een moderne keuken werken waar alles goed voor elkaar is? Heb je creatieve ideeën en kan je hard werken? Je werkt samen met je collega’s en pakt gerust je verantwoordelijkheid. Enthousiast? Kom werken bij de Lunterse Boer in Lunteren.

De Lunterse Boer is niet voor niets een begrip in de wijde omgeving. Ons team levert iedere dag maximale inzet om er voor te zorgen dat alle gasten genieten van de prachtige locatie en heerlijke gerechten. Wij geloven dat jij juist het verschil kan maken met jouw overheerlijke lunchgerechten!

 • Wat ga je bij ons doen?

 • Wat zoeken we?

 • Wat krijg je bij ons?

 • Dienstverband

  38 uur

  Opleiding

  MBO(+)

  Sluitingsdatum

  1 december 2021

  Uniek in wat we doen.

  Wij zijn een zelfstandig bedrijf en maken geen onderdeel uit van een groot restaurant- of hotelketen. Het geeft ons vrijheid en het zorgt ervoor dat wij samen met onze mensen van de Lunterse Boer een uniek concept hebben gemaakt. We hebben een duidelijke customer journey wat bijdraagt aan de maximale beleving voor de gast. Alles vanaf het moment van aankomst tot vertrek is tot in de details uitgedacht met als doel het WOW-effect voor onze gasten.

  Wij beschikken over een sfeervol restaurant en verschillende terrassen. Onze gasten overnachten in één van onze 18 sfeervolle hotelkamers. Met 4 vergaderzalen en een privé vergadercottage beschikken we over een diversiteit aan mogelijkheden voor onze zakelijke gasten. De Lunterse Boer bevindt zich in het midden-hoger segment en ontwikkelt voortdurend!

  Vacature | Ga werken als Lunch Kok bij de Lunterse Boer in Lunteren

  Ga werken als Lunch kok bij de Lunterse Boer, solliciteer nu!

  Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
   (*.pdf, *.doc, *.docx)
  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.

  Hotel restaurant De Lunterse Boer

  Corine Bostelaar

  Eigenaresse

  Vacature Lunch Kok bij De Lunterse Boer in Lunteren