Vacature | Ga werken bij de Lunterse Boer

Vacatures

Afwasser

de Lunterse Boer, Lunteren

Geniet jij van het verzetten van veel werk? Kom werken in onze moderne, grote keuken!

Horeca
(V)MBO
Fulltime
Parttime

Restaurant Manager

de Lunterse Boer, Lunteren

Weet jij hoe je collega’s op de juiste manier kan aansturen? Wil jij een hoge mate van service bieden aan de gasten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Horeca
(V)MBO
MBO
Fulltime

Vacatures | Ga werken bij Hotel restaurant de Lunterse Boer

Hotel restaurant De Lunterse Boer

Over de Lunterse Boer

‘We heten je van harte welkom bij de Lunterse Boer’. We hebben een modern hotel restaurant – met goede vergader faciliteiten- met een eigen karakter. De Lunterse Boer bevindt zich nabij het middelpunt van Nederland, op de prachtige Veluwe. Wij bestaan al sinds 1953 en zijn een begrip in de wijde omgeving. Een aantal jaar geleden hebben we als jonge maar ervaren horeca ondernemers de Lunterse Boer overgenomen.

Continu zijn we bezig met het ontzorgen van de gast. Van aankomst tot vertrek wordt de gast in het zonnetje gezet. Dat doen we doormiddel van een sfeervol pand, royaal terras en een moderne keuken. Juist onze mensen maken hierin een belangrijk verschil. En daar zijn we als horeca ondernemers erg trots op!

Uniek in wat we doen.

Wij zijn een zelfstandig bedrijf en maken geen onderdeel uit van een groot restaurant- of hotelketen. Het geeft ons vrijheid en het zorgt ervoor dat wij samen met onze mensen van de Lunterse Boer een uniek concept hebben gemaakt. We hebben een duidelijke customer journey wat bijdraagt aan de maximale beleving voor de gast. Alles vanaf het moment van aankomst tot vertrek is tot in de details uitgedacht met als doel het WOW-effect voor onze gasten.

Wij beschikken over een sfeervol restaurant en verschillende terrassen. Onze gasten overnachten in één van onze 18 sfeervolle hotelkamers. Met 4 vergaderzalen en een privé vergadercottage beschikken we over een diversiteit aan mogelijkheden voor onze zakelijke gasten. De Lunterse Boer bevindt zich in het midden-hoger segment en ontwikkelt voortdurend!

Ambitie voor de toekomst.

We zijn een begrip in de regio en dat willen we zo houden. De komende jaren willen we onszelf blijven verbeteren en de dienstverlening tot een maximaal level brengen. Een hogere klasse nastreven, gastvrij zijn, genieten van onze bijzondere locatie en samenwerken met een goed opgeleid team.
Hierdoor blijven gasten uit het hele land graag naar ons toekomen om te genieten van onze service en bijzondere locatie.

Vacature | Ga werken bij Hotel restaurant de Lunterse Boer

Solliciteer nu!

Open sollicitatie

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
    (*.pdf, *.doc, *.docx)
  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.

Hotel restaurant De Lunterse Boer

Corine Bostelaar

Eigenaresse

Vacatures | Ga werken bij Hotel restaurant de Lunterse Boer