Vacatures

Mechanical Engineer

De Vreugd Productietechniek, Dodewaard

Wil jij werken aan complete maatwerk projecten in de machinebouw? Werk jij nauwkeurig en klantgericht? Kom dan werken als Mechanical Engineer.

Techniek uitvoerend
HBO
MBO
Fulltime

Vacatures | Ga werken bij De Vreugd Productietechniek in Dodewaard!

''Een passende oplossing voor elk probleem''

Over De Vreugd

De Vreugd Productietechniek is specialist op het gebied van machinebouw, palletkantelaars en leidingwerk. Vanaf het concept tot aan de realisatie hebben wij alles in eigen beheer. We tekenen de machines op maat voor de klant, deze worden gebouwd door onze eigen afdeling machinebouw en eventuele modificaties passen we zelf toe. Daarnaast hebben wij al het onderhoud van onze machines in eigen beheer en verzorgen wij ook revisies voor andere machines.

We willen met onze organisatie doorgroeien naar de productietechniek binnen de food sector. Deze proberen we vanuit een vertrouwde partnerrelatie en op een duurzame en complete wijze up-to-date te houden. De wereld van productietechnologie trekt ons mateloos, door de veelzijdigheid, het doorgeven van kennis, de waarde van automatiseren, het toe passen van innovaties en bovendien het complete proces weer draaiend krijgen.

De Vreugd bestaat sinds 2002 en is inmiddels uitgegroeid tot een hecht team van 6 collega’s. Door lange klantrelaties op te bouwen en doordat er binnen het bedrijf een informele sfeer heerst willen we uitgroeien tot een team van 12 collega’s. Kom jij ons team versterken?

 

Waarom werken bij De Vreugd?

Alles in eigen beheer

Vanaf het concept naar het bouwen van de machine tot aan revisie en onderhoud kunnen klanten bij ons terecht. Wij hebben alles van A tot Z onder een dak en kunnen zo kwaliteit garanderen.

Jarenlange ervaring

Door onze inmiddels 25 jaar lange ervaring is het mogelijk complexe en specialistische vraagstukken op te lossen. Zo kom je te werken in een goed ontwikkeld bedrijf met een team van ervaren collega’s.

Maatwerkprojecten

Bij ons werk je aan maatwerk oplossingen in de machinebouw. Daardoor zijn je werkzaamheden divers, je takenpakket breed en de uitdaging voldoende aanwezig.

Klein hecht team

Ons team bestaat uit totaal 7 collega’s. Je werkzaamheden voer je uit in een hecht team met vaste collega’s, om zo samen de beste oplossing te bieden aan de klant.

Palletrotator

Een specialiteit van De Vreugd op het gebied van maatwerkoplossingen is onze Palletrotator. Deze door ons ontwikkelde machine is gemaakt om pallets te roteren in plaats van te kantelen, zo werkt deze machine ruimtebesparend. Doordat daarnaast het zwaartepunt van de lading op een unieke manier is ontwikkeld is er ook nog eens weinig sprake van slijtage en energie. De machine is gebouwd uit slimme en robuuste klasse-A componenten zodat deze geen kettingen nodig heeft en een onderhoudsvrij apparaat is gegarandeerd.

Solliciteer nu!

Open sollicitatie

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
    (*.pdf, *.doc, *.docx)
  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.

Vacatures | Ga werken bij De Vreugd Productietechniek in Dodewaard!