Commercieel medewerker

Douglas-hout.nl, Ede

Geplaatst op 31 maart 2022

Vacature | Ga werken als commercieel medewerker bij Douglas-hout.nl!

Jij bent dol op klantcontact!

Zit verkopen in jouw bloed? Ben je goed georganiseerd en kun je het overzicht bewaren? Houd jij van klantcontact? Kom dan werken als commercieel medewerker bij Douglas-hout.nl.

Als commercieel medewerker ben je binnen ons bedrijf bezig met het complete proces van onze verkoop. Je helpt klanten met het samenstellen van hun order, begeleidt grote orders door het proces, houd ondertussen de voorraad goed in de gaten en bent verder bezig met de aftersales.

Wil je graag meer weten over deze vacature? Bel of app Michel op 06-46738929. Hij vertelt je graag meer over ons bedrijf en deze functie. Je kunt Michel ook mailen naar douglas-hout@gawerkenbij.nl

 • Wat krijg je van ons?

 • Wat ga je doen?

 • Wie zoeken we?

 • Salaris

  In overleg

  Dienstverband

  Fulltime

  Sluitingsdatum

  28 mei 2022

  Over Douglas-hout.nl 

  Douglas-hout.nl is een snelgroeiende en winstgevende houthandel voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Daarnaast is er een eigen machinale aanwezig, waar houtbewerkingen uitgevoerd worden. Op dit moment zijn we druk bezig met het verwerken van de orders die via onze website geplaatst worden.
  Het team is een enthousiast gezelschap van verschillende leeftijden. Momenteel hebben wij 25 vaste medewerkers in dienst en is er nog een enthousiaste avondploeg die flexibel werkt. Dit zijn voornamelijk jongeren die naast hun studie wat willen bijverdienen. Zo staan wij dagelijks klaar om aan de verwachting van de klant te voldoen.

  Douglas-hout.nl heeft als doel om de groei van de afgelopen jaren door te zetten en toonaangevend te zijn in de houtbranche. Klanttevredenheid en service staan centraal. Dit betekent onder andere dat er een permanente focus op kwaliteit is. Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Maar onze klanten mogen daar nooit last van hebben.

  De bedrijfscultuur van Douglas-hout.nl is informeel en taakgericht met de nodige gezelligheid. Samen werken aan hetzelfde doel ongeacht opleiding, functie of leeftijd.

   

  Solliciteer nu!

  Vacature | Ga werken als commercieel medewerker bij Douglas-hout.nl!