Vacatures

Commercieel medewerker

Douglas-hout.nl, Ede

Zit verkopen in jouw bloed? Ben je goed georganiseerd en kun je het overzicht bewaren? Kom dan werken als commercieel medewerker bij Douglas-hout.nl

Commercieel
HBO
MBO
Fulltime

Orderpicker

Douglas-hout.nl, Ede

Werk je nauwkeurig en geordend? Ben jij een logistieke aanpakker die ons team komt versterken? Kom dan werken als orderpicker bij Douglas-hout.nl

Logistiek / Transport
(V)MBO
MBO
Fulltime

Avondploeg medewerker

Douglas-hout.nl, Ede

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de avonduren? Ben jij nauwkeurig en klantgericht? Kom dan werken als avondploeg medewerker bij Douglas-hout.nl

Logistiek / Transport
(V)MBO
MBO
Fulltime

Heftruckchauffeur

Douglas-hout.nl, Ede

Werk je nauwkeurig en klantgericht? Steek jij graag je handen uit de mouwen? Kom dan werken als heftruckchauffeur bij Douglas-hout.nl

Logistiek / Transport
(V)MBO
MBO
Fulltime

Vacatures | Ga werken bij Douglas-hout.nl in Ede!

Over Douglas-hout.nl

Douglas-hout.nl is een snelgroeiende en winstgevende houthandel voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Daarnaast is er een eigen machinale aanwezig, waar houtbewerkingen uitgevoerd worden. Op dit moment zijn we druk bezig met het verwerken van de orders die via onze website geplaatst worden.
Het team is een enthousiast gezelschap van verschillende leeftijden. Momenteel hebben wij 25 vaste medewerkers in dienst en is er nog een enthousiaste avondploeg die flexibel werkt. Dit zijn voornamelijk jongeren die naast hun studie wat willen bijverdienen. Zo staan wij dagelijks klaar om aan de verwachting van de klant te voldoen.

Douglas-hout.nl heeft als doel om de groei van de afgelopen jaren door te zetten en toonaangevend te zijn in de houtbranche. Klanttevredenheid en service staan centraal. Dit betekent onder andere dat er een permanente focus op kwaliteit is. Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Maar onze klanten mogen daar nooit last van hebben.

De bedrijfscultuur van Douglas-hout.nl is informeel en taakgericht met de nodige gezelligheid. Samen werken aan hetzelfde doel ongeacht opleiding, functie of leeftijd.

Waarom Douglas-hout.nl?

Hecht team

Je komt te werken in een gezellig en enthousiast team met ongeveer 40 collega’s. We werken samen aan het zelfde doel: het tevreden stellen van onze klanten met hoogwaardige kwaliteit producten.

Goed geregeld

Binnen ons bedrijf zorgen wij ervoor dat alles goed voor elkaar is voor onze werknemers. Je kunt gebruiken maken van personeelskorting, op vrijdag sluiten we de week samen goed af en alles wat je nodig hebt voor je werkzaamheden is altijd goed op orde.

Alles in huis

Naast de houten bouwmaterialen verkopen wij ook diverse andere producten. Denk dan aan bijvoorbeeld dakbedekking, betonpoeren en schroeven. Je hebt daarom als werknemer een divers takenpakket.

Nieuw pand

We hebben ons pand sinds begin 2019 in gebruik. Onze houtbewerkingsmachines, elektrische palletwagens en reach- en heftrucks zijn daarom ook nog nieuw. Je gaat dus werken met goed materieel in een modern en praktisch ingericht pand.

Solliciteer nu!

Open sollicitatie

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
    (*.pdf, *.doc, *.docx)
  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.

Vacatures | Ga werken bij Douglas-hout.nl in Ede!