Interieurbouwer

Bouw samen met Jorrit aan deze baan,

Geplaatst op 27 oktober 2021

Passie voor ambachtswerk & alles goed geregeld

Werk jij graag een exclusieve projecten in de interieurbouw? Heb jij gevoel voor houtbewerking en passie voor het echte ambachtswerk? Kom werken als interieurbouwer in een gezellig, hard werkend team en werk aan de meest unieke interieurs!

Vacature in de bouw
 • Wat ga je doen?

 • Wie zoeken we?

 • Wat kan je verwachten?

 • Salaris

  €2.500 – €3.200

  Dienstverband

  Fulltime

  Opleiding

  (V) MBO

  Sluitingsdatum

  31 januari 2022
  Vacatures | Hardeman Timmerfabriek
  Vacature in de bouw

  Over het bedrijf

  Vakmanschap, kwaliteit en gezelligheid: typische kenmerken voor dit mooie interieurbouwbedrijf. Als interieurbouwer heb je bij dit bedrijf een afwisselende baan. Zij ontwerpen, realiseren en monteren namelijk alles in elke denkbare soort en stijl! Van complete woninginterieurs en exclusieve meubelen tot een fraaie kantoorinrichting.

  Als je houdt van werken in een jong, gezellig team met een informele sfeer, dan zit je hier goed! Dit bedrijf biedt iedereen de mogelijkheid om zich te ontwikkelen en om door te groeien, het is belangrijk dat je werk doet wat bij jou past. Hierdoor wordt je als vakman een specialist in dit mooie vak en in jouw werk!

  Je werkt aan exclusieve projecten, voor diverse klanten uit heel Nederland. Door de hoge betrokkenheid, korte lijntjes en alles goed op de rit, zorgt ervoor dat jij je werk goed kan doen.

  Spreekt dit jou aan en ga jij voor een vaste, stabiele baan? Bel of app Jorrit (06-55926282), mail naar bouw@gawerkenbij.nl of vul hieronder het contactformulier in voor meer informatie!

  Neem contact op of solliciteer direct!

  Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
   (*.pdf, *.doc, *.docx)
  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.