Assemblagemedewerker

Falkom, Tiel

Geplaatst op 2 september 2021

Vacature | Ga werken als assemblagemedewerker bij Falkom in Tiel!

Stabiel, afwisselend en net even iets anders.

Heb jij affiniteit en ervaring met techniek? Heb je ‘twee rechterhanden’ en ben jij een echte sleutelaar? Werk je nu als monteur, machinebouwer, carrosseriebouwer, assemblagemedewerker of een functie in die richting en wil je graag werk dat echt even iets anders is dan anders?

Als je opzoek bent naar “anders dan standaard” werk , dan ben je bij ons op het juiste adres. Onze werkplaats staat vol met bijzondere projecten. We werken al jaren samen met een vast team aan collega’s. Onze voorkeur gaat er ook naar uit om personeel vast in dienst te nemen. Ben je benieuwd of deze baan bij je past?

Bel of app Peter-Jorn (06-11963641) voor een bakje koffie en een rondleiding door ons bedrijf!

 • Wat ga je doen?

 • Wat vragen we van jou?

 • Wat krijg je van ons?

 • Salaris

  In overleg

  Dienstverband

  Fulltime

  Opleiding

  MBO

  Sluitingsdatum

  1 december 2021

  Passie voor maatwerk!

  Wij zijn gespecialiseerd in de productie en levering van takel- en bergingsvoertuigen in de lichte, midden en zware klasse. Falkom bestaat al ruim 30 jaar en is toonaangevend in Europa op het gebied van bergingsmateriaal.

  Als je niet van standaard werk houdt ben je bij ons op het juiste adres. Iedere situatie vraagt om zijn eigen, passende oplossing, daarom leveren wij uitsluitend maatwerk aan onze klanten. Zodra de klant bij ons binnenstapt met een vraag of probleem gaan wij er alles aan doen om hier een oplossing voor te realiseren, niks is ons te gek!

  In ons nieuwe en moderne bedrijfspand in Tiel hebben we alles onder één dak en in eigen beheer. Onze mensen hebben allemaal hun eigen specialiteit, maar we gaan voor het hetzelfde doel: een prachtig eindresultaat, een tevreden klant en plezier in ons werk! Voor meer informatie over Falkom, bekijk onze bedrijfspagina.

  Solliciteer nu!

  Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
   (*.pdf, *.doc, *.docx)
  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.

  Vacature | Ga werken als assemblagemedewerker bij Falkom in Tiel!