Servicemonteur binnendienst

Falkom, Tiel

Geplaatst op 2 september 2021

Vacature | Ga werken als servicemonteur bij Falkom in Tiel!

Jij weet voor elk probleem een oplossing!  

Heb je een brede technische achtergrond? Ben je een ras techneut die op zoek is naar een volgende stap? Geniet je van complex sleutelwerk?

Jij als servicemonteur zorgt ervoor dat wanneer er technische mankementen zijn, onze klanten snel geholpen worden en zij met hun voertuig weer op pad kunnen. Dit varieert van een kleine storing in het besturingssysteem tot een groot probleem in de hydrauliek. Iedere situatie vraagt om zijn eigen, passende oplossing. Jij zorgt dat het geregeld wordt!

Bel of app Peter-Jorn (06-11963641) voor een vrijblijvende kennismaking en een rondleiding door ons bedrijf!

 • Wat ga je doen?

 • Wat vragen we van jou?

 • Wat krijg je van ons?

 • Salaris

  In overleg

  Dienstverband

  Fulltime

  Opleiding

  MBO

  Sluitingsdatum

  1 december 2021

  Passie voor maatwerk!

  Wij zijn gespecialiseerd in de productie en levering van takel- en bergingsvoertuigen in de lichte, midden en zware klasse. Falkom bestaat al ruim 30 jaar en is toonaangevend in Europa op het gebied van bergingsmateriaal.

  Als je niet van standaard werk houdt ben je bij ons op het juiste adres. Iedere situatie vraagt om zijn eigen, passende oplossing, daarom leveren wij uitsluitend maatwerk aan onze klanten. Zodra de klant bij ons binnenstapt met een vraag of probleem gaan wij er alles aan doen om hier een oplossing voor te realiseren, niks is ons te gek!

  In ons nieuwe en moderne bedrijfspand in Tiel hebben we alles onder één dak en in eigen beheer. Onze mensen hebben allemaal hun eigen specialiteit, maar we gaan voor het hetzelfde doel: een prachtig eindresultaat, een tevreden klant en plezier in ons werk! Voor meer informatie over Falkom, bekijk onze bedrijfspagina.

  Solliciteer nu!

  Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
   (*.pdf, *.doc, *.docx)
  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.

  Vacature | Ga werken als servicemonteur bij Falkom in Tiel!