Vacature | Ga werken bij Fastener Point

Vacatures

Filiaalmanager

Fastener Point, Helmond

Ben jij een ondernemer die van onze winkel een succes gaat maken? Wil jij alle vrijheid krijgen om resultaat te behalen? Ga werken bij Fastener Point!

Backoffice
Bedrijfsbureau
MBO
MBO+
Fulltime

Marketingmedewerker (M/V)

Fastener Point, Ede

Ben je creatief en oplossingsgericht? Heb je weinig sturing nodig in je werk? Ga werken bij Fastener Point!

Backoffice
Bedrijfsbureau
MBO
MBO+
Fulltime

Vacatures | Ga werken bij Fastener Point in Ede!

Vacature | Ga werken bij Fastener Point

Wij zijn Fastener Point.

Wij zijn een groothandel die kwalitatieve schroeven levert door heel Nederland. Onze klanten bestaan uit grote en kleine bedrijven die werkzaam zijn in de dak- en wandbeplating. 12,5 jaar geleden zijn wij gestart met ons bedrijf. En het is een groot succes! Wij bieden op het juiste moment, de juiste producten aan. Wij zijn flexibel en zoeken altijd naar de juiste oplossing.

Ons team

Het Fastener Point team bestaat uit enthousiaste verkopers, inkopers, orderpickers, bezorgers en productiemedewerkers. Samen hebben we maar één doel; op het juiste moment eerste klas schroeven leveren aan onze klanten.

Met elkaar zijn we bezig om een goede basis te leggen voor ons bedrijf. Denk hierbij aan het opleiden van collega’s en het bieden van doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf.

Bij Fastener Point hebben we een ‘vriendencultuur’. We zijn harde werkers, hebben het gezellig met elkaar en doen waar we goed in zijn! Kom jij ons team versterken?

Vacature | Ga werken bij Fastener Point

Het Fastener Point DNA

Plezier beleven in het ontzorgen van onze klanten is wat ons drijft. We leveren eersteklas kwaliteit. Voor klanten en onderling. Overal en iedere dag. Samen groeien en succesvol zijn zit in ons Fastener Point DNA. Samen vooruit door elkaar de ruimte te geven om zichtbaar te zijn. We willen iedere dag zichtbaar zijn door onze klantgerichte houding en doeltreffende werkwijze. Onze ambitie reikt wereldwijd.

Vacature | Ga werken bij Fastener Point

Goede werkgever.

Innovatie

Dagelijks zijn we bezig met innovatie. Continu zijn we onze producten aan het verbeteren en verhogen we de kwaliteit. Hierdoor groeien we als bedrijf. Jij als collega blijft veel leren over onze producten, waardoor jouw werk leuk en uitdagend blijft.

Alles goed voor elkaar

Kom je bij ons werken, dan weet je dat alles goed voor elkaar is. We zijn zuinig op jou, als collega! Een goede werkplek, patat op vrijdag en een kantine met een mooi uitzicht kan je zeker verwachten. Bij ons staat werkplezier centraal!

Middelpunt

Als collega sta je bij ons in het middelpunt. We investeren in jou. Zo staan we open voor jouw ideeën en kijken we verder dan nodig is. Bij ons krijg je veel vrijheid om te groeien en te ontwikkelen. Jouw ambities staan bij ons hoog in het vaandel.

Goede voorwaarden

Goed werk leveren wordt beloond. Dat zie je terug in je werk en op je bankrekening. Daarnaast bieden we je graag een opleiding aan en zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf.

Solliciteer nu!

Open sollicitatie

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
    (*.pdf, *.doc, *.docx)
  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.

Vacatures | Ga werken bij Fastener Point in Ede!