Werkplaats collega

Hardeman Timmerfabriek, Lunteren

Geplaatst op 4 januari 2022

Vacature: Werkplaatscollega Hardeman Timmerfabriek Lunteren

Mooi werk metΒ uitdagende houtconstructies!

Werk jij graag in een gemoedelijk team met ervaren vakmannen binnen het mooie timmervak? Zoek jij een baan waar je samen met je collega’s werkt aan o.a. hardhouten kozijnen, ramen en deuren? Kom dan werken bij Hardeman Timmerfabriek en versterk het team collega’s in de werkplaats!

Als werkplaats collega werk je in stabiel familiebedrijf met 14 man aan maatwerk projecten. Binnen deze projecten ben je verantwoordelijk voor de laatste fase van de productie, de afbouw! Hierin ben je dagelijks bezig met het assembleren van de kozijn constructies aan de hand van het beste gereedschap!

Wil je graag meer informatie of een rondleiding door ons bedrijf? Neem contact op met Jorrit, bel of app hem op 06-55926282 of mail naar hardemantimmerfabriek@gawerkenbij.nl.

Vacatures | Hardeman Timmerfabriek
 • Wat ga je doen?

 • Wie zoeken we?

 • Wat kan je van ons verwachten?

 • Salaris

  In overleg te bepalen

  Dienstverband

  Fulltime

  Opleiding

  (V)MBO

  Sluitingsdatum

  31 januari 2022
  Vacatures | Hardeman Timmerfabriek

  Hoe het hoort.

  Binnen ons bedrijf is alles goed op elkaar afgestemd en hebben we oog voor structuur. Wat we maken, dat maken we immers goed! Met ons allen werken we aan de mooiste constructies volgens allerlei eisen van diverse keurmerken zoals het Politiekeurmerk, KOMO en KVT.

  Ook ons personeel staat bij ons hoog in het vaandel en al het materieel is goed voor elkaar, zoals het hoort. Wil je graag weten of deze mooie baan bij jou past? Neem contact op met Jorrit, hij bespreekt graag alle mogelijkheden!

  Bel of app Jorrit (06-55926282) of mail naar hardemantimmerfabriek@gawerkenbij.nl, hij vertelt je graag meer! De koffie staat klaar!

  Solliciteer nu!

  Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
   (*.pdf, *.doc, *.docx)
  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.

  Vacature: Werkplaatscollega Hardeman Timmerfabriek Lunteren