Vacatures

ZZP’er interieurbouw

Hardeman Interieurbouw, Dodewaard

Werk jij als 𝘇𝘇đ—Ŋ'𝗲đ—ŋ in de (interieur)bouw en wil je graag zekerheid van mooie exclusieve projecten? Kom samenwerken met Hardeman Interieurbouw in Dodewaard!

Interieurbouw
(V)MBO
Fulltime

Werkplaatscollega

Hardeman Interieurbouw, Dodewaard

Werk jij graag aan exclusieve projecten met oog voor detail? Word onze nieuwe 𝘄𝗲đ—ŋ𝗸đ—Ŋ𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀𝗰đ—ŧ𝗹𝗹𝗲𝗴𝗮 en werk met het beste gereedschap!

Interieurbouw
MBO
Fulltime

Interieurbouwer

Hardeman Interieurbouw, Dodewaard

Maatwerk, passie voor interieur en afwisselend werk: het komt allemaal terug in deze combinatie binnen-buiten baan als đ—ļđ—ģ𝘁𝗲đ—ŋđ—ļ𝗲𝘂đ—ŋđ—¯đ—ŧ𝘂𝘄𝗲đ—ŋ. Realiseer exclusieve interieurs en vervaardig dit bij de klant!

Interieurbouw
MBO
Fulltime

Vacatures | Hardeman Interieurbouw in Dodewaard

Meer informatie over vacature(s) bij Hardeman

Over Hardeman Interieurbouw

Van complete woninginterieurs en exclusieve meubelen tot fraaie receptiebalies en kantoorinterieurs: wij maken alles in elke stijl en houtsoort!

Ons enthousiaste team vakmannen is gevestigd op het industrieterrein in Dodewaard. Dagelijks zijn we bezig om mooie projecten te realiseren voor gewaardeerde klanten. Mede door de hoge betrokkenheid zijn de lijntjes kort en dat is ook ÊÊn van de redenen van ons succes.

Met elkaar leveren we vakwerk en hebben we plezier in het werk!

Meer informatie over vacature(s) bij Hardeman

Ambachtelijke interieurbouwers

Typerend voor ons werk is maatwerk en ambachtelijke kwaliteit. Dit zie je terug in de fraaie afwerking, de degelijke constructies en het hoogwaardige materiaalgebruik. Traditioneel vakmanschap, uit handen van jonge, gedreven specialisten. Daar zijn we trots op.

Omdat steeds meer mensen ontdekken hoe waardevol dat is, kun je ons in het hele land aantreffen. Van Groningen tot Maastricht, en van Enschede tot Rotterdam.
Vanzelfsprekend beschouwen wij service ook als onderdeel van onze kwaliteit. Ook na de oplevering kunnen klanten op ons rekenen!

Vacatures | Hardeman Interieurbouw in Dodewaard

Samenwerking is van groot belang

Binnen Hardeman Interieurbouw vinden wij een goede samenwerking belangrijk. Er moet namelijk veel werk worden verzet voor een goed eindresultaat. De korte lijntjes en informele sfeer zijn hier een belangrijk onderdeel van. De medewerkers van het bedrijfsbureau lopen regelmatig de werkplaats in om zaken te overleggen. Samen gaan we voor het beste resultaat!

Vacatures | Hardeman Interieurbouw in Dodewaard

Waarom werken bij Hardeman Interieurbouw?

Uitdagend

Als ambachtelijk interieurbouwer laten we ons graag uitdagen. Wij werken aan exclusieve en unieke projecten.

Afwisselend

Of je nu werkt op kantoor of in de werkplaats, jouw werk is afwisselend. Elk project is maatwerk en vraagt zijn eigen aanpak.

Groei mee

Wij streven als bedrijf naar gezonde groei. Graag bieden we onze collega’s daarom mogelijkheden om door te groeien binnen Hardeman Interieurbouw.

Werk wat bij jou past

We vinden plezier in het werk belangrijk. Daarom doe je bij ons werk wat bij jou past. Neem hieronder contact op en kom langs voor een bak koffie om dit te bespreken!

Solliciteer nu!

Open sollicitatie

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
    (*.pdf, *.doc, *.docx)
  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.

Vacatures | Hardeman Interieurbouw in Dodewaard