Vacature | Ga werken bij IB Allroundbouw in Dodewaard!

Vacatures

Meewerkend voorman

I&B Allroundbouw, Dodewaard

Wil jij jouw collega's aansturen bij unieke projecten? Heb je passie voor echte timmerwerk?

Bouw uitvoerend
(V)MBO
MBO
Fulltime

Timmerman

I&B Allroundbouw, Dodewaard

Kom werken als timmerman bij een betrokken aannemer en realiseer samen mooie projecten!

Bouw uitvoerend
(V)MBO
MBO
Fulltime

Vacatures | Ga werken bij I&B Allroundbouw in Dodewaard

Vacature | Ga werken bij IB Allroundbouw in Dodewaard!
Vacature | Ga werken bij IB Allroundbouw in Dodewaard!
Vacature | Ga werken bij IB Allroundbouw in Dodewaard!

Over I&B Allroundbouw

Diversiteit in projecten, complete ontzorging en een stabiel team, dat typeert I&B Allroundbouw. Gerard van Laar is na een aantal jaar in loondienst begonnen met I&B Allroundbouw. De eerste jaren heeft hij gewerkt vanuit een schuur die stond op het erf van zijn ouders. Toen het industrieterrein in Dodewaard werd uitgebreid heeft Gerard samen met een bevriende ondernemer grond kunnen kopen voor een aantal bedrijfspanden.

Op dit moment hebben we naast het moderne kantoor een mooie werkplaats voor zowel het bouwbedrijf, interieurbouwbedrijf en het prefab gedeelte.

Op kantoor werken we met een klein team omdat het grootste deel van de collega’s buiten werkt. We proberen onze mensen zoveel mogelijk verantwoordelijkheid te geven waardoor iedereen meer uitdaging en betrokkenheid ervaart. Ook voorkomt dit bureaucratie. Ons doel is om de komende jaren stabiel te groeien met zowel het bouwbedrijf als de zusterondernemingen.

Een goede ondernemer naar kansen voor de toekomst.

Gerard heeft met I&B Allroundbouw een goede naam opgebouwd in de omgeving. We werken veel samen met collega aannemers en onderaannemers uit de regio. Onze kracht is dat we graag kijken naar kansen voor de toekomst. Zo zijn we al in een vroeg stadium gestart met het verbinden van elkaars krachten door intensief samen te werken als interieurbouwbedrijf en als bouwbedrijf. Ook waren we al snel bezig met het prefab bouwen en het produceren hiervan voor andere aannemers. De bouw is afgelopen jaren veranderd, ook in de toekomst proberen we in te spelen op ontwikkelingen en veranderingen.

Vacature | Ga werken bij IB Allroundbouw in Dodewaard!

Bouw jij graag met ons mee?

Zowel wij als onze onderaannemers hebben de lat hoog liggen. We hechten er dan ook veel waarde aan dat alles goed geregeld en voor elkaar is. Want wij kunnen met elkaar het verschil maken. Zowel de collega’s buiten als op kantoor zijn gemotiveerd om goed werk af te leveren. We zijn daarom ook instaat om met elkaar mooie projecten te maken.

Wil jij gaan werken en leren of ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan? Wij geven je graag de kans om binnen ons bedrijf door te groeien naar de functie van werkvoorbereider, timmerman, voorman of projectleider. Veel is bij ons bespreekbaar. Zo willen we graag investeren in opleidingen, goed gereedschap en machines die ervoor zorgen dat jij je werk goed kunt uitvoeren.

Vacatures | Ga werken bij I&B Allroundbouw in Dodewaard

Solliciteer nu!

Open sollicitatie

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
    (*.pdf, *.doc, *.docx)
  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.

Vacatures | Ga werken bij Bronkhorst Buitenleven in Uddel!