Vacature | Ga werken bij Jonker en Schut

Vacatures

Planner transport en logistiek

Jonker en Schut, Barneveld

Ben jij sterk in schakelen en heb je organisatorisch talent? Lees meer over deze interessante functie als planner in de transport & logistiek!

Backoffice
Bedrijfsbureau
+ 1 andere...
(V)MBO
MBO
Fulltime

Productiemedewerker

Jonker en Schut, Barneveld

Graag goed geld verdienen en samen met collega's werken aan een goed eindproduct? Kom werken als productiemedewerker!

Productie uitvoerend
MBO
Fulltime

Operator (2-ploegen)

Jonker en Schut, Barneveld

Graag goed geld verdienen en samen met collega's werken aan een goed eindproduct? Kom werken als operator!

Productie uitvoerend
MBO
Fulltime

Logistiek medewerker

Jonker en Schut, Barneveld

Steek jij binnenkort je handen uit de mouwen bij deze afwisselende functie? Als logistiek medewerker is alles goed geregeld!

Logistiek / Transport
(V)MBO
Fulltime

Combitruckchauffeur

Jonker en Schut, Barneveld

Ben jij die logistieke topper die wij zoeken? Werk jij graag met een jong, enthousiast team van collega’s?

Logistiek / Transport
(V)MBO
Fulltime

Vacatures | Ga werken bij Jonker & Schut in Barneveld!

Meer informatie over vacature(s) bij Jonker & Schut
Meer informatie over vacature(s) bij Jonker & Schut

Over Jonker en Schut

Jonker & Schut is sinds 1987 uitgegroeid tot een begrip in de omgeving. Met inmiddels een team van zo’n 200 collega’s en ruim 30 jaar ervaring, wordt Jonker & Schut gezien als dé professionele logistiek specialist in de voedingsmiddelenbranche.

Zo’n groot team is nodig voor het vele werk dat er verzet moet worden. Jonker en Schut is een moderne logistiek specialist voor zuivelproducten. De melkpoeders die wij verwerken vormen een belangrijk ingrediënt voor de zuivelindustrie die er vervolgens ijs, chocolade of yoghurt van maakt. Daar komt dus heel wat werk bij kijken.

Wij hebben alles in eigen beheer, om klanten in de voedingsmiddelenbranche te voorzien van standaard- en maatwerkoplossingen. We investeren graag in oplossingen die onze klanten verder helpen en in ons personeel.

Meer informatie over vacature(s) bij Jonker & Schut

Teamwork is van groot belang

In welk team van Jonker & Schut je ook werkt, teamwork is van groot belang.

Ondanks onze gezonde groei houden we een platte organisatie. Het werk wordt met elkaar en voor elkaar gedaan, daar zit onze kracht.

Samen pakken we het gehele proces aan: vanaf productie tot transport en van verwerking tot opslag. In welk team wil jij komen werken?

Meer informatie over vacature(s) bij Jonker & Schut

Werk wat bij jou past…

…daar pleiten we voor. Dit werk kun je, naast onze mensen op kantoor, onderverdelen in drie afdelingen. Want wat gebeurt er eigenlijk achter de deuren van Jonker & Schut? Waar zetten onze mensen zich dagelijks voor in? Het werk wordt met elkaar en voor elkaar gedaan, daar zit de kracht van Jonker & Schut.

Productieafdeling
Houd je van fysiek werk? Dan ben je bij de productieafdeling aan het juiste adres. De collega’s die hier actief zijn houden zich dagelijks bezig met het verbulken, verpakken, blenden en repacken van de melkpoeders. In teams wordt er samengewerkt om het werk zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

Opslagruimte
Onze opslagruimte is er één van formaat. Er is ruimte voor maar liefst 90.000 pallets. Bij een gedeelte van de opgeslagen goederen is het van groot belang dat de temperatuur en de luchtvochtigheid bewaakt worden. Het team dat op deze afdeling werkt is hier verantwoordelijk voor. Ook beoordelen zij de goederen en zorgen zij voor een goede opslag.

Logistiek
De bekendste afdeling van Jonker & Schut is de logistieke afdeling. Het transport van de goederen voeren wij grotendeels zelf uit. De mooie vrachtwagens zijn voor veel mensen dan ook bekend. Maar ook achter de schermen wordt door het logistieke team veel werk verzet. De goederen worden in ontvangst genomen en weer geladen zodat alle zuivelproducten bij de kleine en grote handelshuizen terechtkomen.

Meer informatie over vacature(s) bij Jonker & Schut

Samenwerken

We werken graag samen met een aantal vaste leveranciers en partners waarop je kan bouwen. Ook voor de werving van het vaste personeel. Onze vaste wervingspartner is Faam Werkt uit Barneveld.

Bij de werving van kantoor- of leidinggevend personeel maken we vaak gebruik van Energy Drives scan. Het doel van deze scan is om gevoel met woorden te onderbouwen en te kijken welk takenpakket het beste bij je past.

Solliciteer nu !

Open sollicitatie

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
    (*.pdf, *.doc, *.docx)
  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.