Meer informatie over vacature(s) bij Jonker & Schut

Vacatures

Monteur technische dienst

Jonker & Schut, Barneveld

Ben jij een echte sleutelaar? Ben jij nauwkeurig, geordend en geniet jij van afwisselend werk? Pak deze kans: word monteur technische dienst!

Logistiek / Transport
Techniek uitvoerend
MBO
Fulltime
Vervuld

Transportplanner

Jonker & Schut, Barneveld

Spreekt deze vacature jou aan? Stuur alsnog een open sollicitatie!

Logistiek / Transport
MBO
Fulltime

Voorman productie

Jonker & Schut, Barneveld

Wil jij leidinggeven als meewerkend voorman op de vloer? Heb jij praktisch inzicht en gevoel voor verantwoordelijkheid? Zet de volgende stap bij Jonker & Schut!

Productie uitvoerend
MBO
Fulltime

Logistiek medewerker

Jonker & Schut, Barneveld

Steek jij binnenkort je handen uit de mouwen bij deze afwisselende functie? Kom werken bij Jonker & Schut: een begrip in de regio!

Logistiek / Transport
(V)MBO
Fulltime

Reachtruckchauffeur

Jonker & Schut, Barneveld

Werk jij graag in teamverband? Laat jij onze logistieke afdeling lekker draaien als reachtruckchauffeur? De koffie staat klaar!

Logistiek / Transport
(V)MBO
Fulltime

Operator

Jonker & Schut, Barneveld

Ben jij opzoek naar een technische uitdaging in een goed georganiseerde fabriek? Kom werken als operator bij Jonker & Schut!

Logistiek / Transport
Productie uitvoerend
MBO
Fulltime
Meer informatie over vacature(s) bij Jonker & Schut
Meer informatie over vacature(s) bij Jonker & Schut

Over Jonker & Schut

Zeg je Jonker & Schut, dan zeg je professionele logistiek specialist in de voedingsmiddelenbranche.

Het begon allemaal in 1987, een jaar later werd het eerste personeelslid aangenomen en ondertussen werken er ruim 170 mensen.

Zo’n groot team is nodig voor het vele werk dat er verzet moet worden. Dat werk kan je onderverdelen in drie afdelingen.

 

De afdelingen

Wat gebeurt er eigenlijk achter de deuren van Jonker & Schut, waar zetten onze mensen zich dagelijks voor in? Jonker & Schut is een moderne logistiek specialist voor zuivelproducten. De melkpoeders die wij verwerken vormen een belangrijk ingrediënt voor de zuivelindustrie die er vervolgens ijs, chocolade of yoghurt van maakt. Daar komt heel wat werk bij kijken.

Productieafdeling
Hou je van fysiek werk? Dan ben je bij de productieafdeling aan het juiste adres. De medewerkers die hier actief zijn houden zich dagelijks bezig met het verbulken, verpakken, blenden en repacken van de melkpoeders. In teams wordt er samengewerkt om het werk zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

Opslagruimte
Onze opslagruimte is er één van formaat. Er is ruimte voor maar liefst 90.000 pallets. Bij een gedeelte van de opgeslagen goederen is het van groot belang dat de temperatuur en de luchtvochtigheid bewaakt worden. Het team dat op deze afdeling werkt is hier verantwoordelijk voor. Ook beoordelen zij de goederen en zorgen zij voor een goede opslag.

Logistiek
De bekendste afdeling van Jonker & Schut is de logistieke afdeling. Het transport van de goederen voeren wij grotendeels zelf uit. De vele vrachtwagens zijn voor veel mensen dan ook bekend. Maar ook achter de schermen wordt door het logistieke team veel werk verzet. De goederen worden in ontvangst genomen en weer geladen zodat alle zuivelproducten bij de kleine en grote handelshuizen terechtkomen.

Meer informatie over vacature(s) bij Jonker & Schut

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Alles wat we doen, willen we verantwoord doen. Voor het milieu en voor onze medewerkers. Niet voor niets is in onze missie expliciet vermeld: “Jonker & Schut onderschrijft de principes van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen”. Waar mogelijk nemen we maatregelen om het milieu te ontlasten. Goede arbeidsvoorwaarden en -omstandigheden alsmede een regelmatige (bij)scholing voor onze medewerkers vinden wij van evident belang.

Voorbeelden van ons MVO-handelen:

  • Afvalstromen verwerken we onder zeer strikte voorwaarden. Zo worden plastic, karton en papier gescheiden afgevoerd.
  • Wij beschikken over een eigen wasstraat voor ons wagenpark. De vrachtwagens worden grotendeels gewassen met gerecycled water.
  • Euro5 en Euro6 is minimaal de emissienorm voor onze vrachtwagens.
  • We plannen zeer efficiënt. Zo optimaliseren we de hoeveelheid te rijden kilometers in relatie tot de beladingsgraad.
  • We maken veelal gebruik van digitale informatieverstrekking.

Het werk wordt met elkaar en voor elkaar gedaan, daar zit de kracht van Jonker & Schut.

Meer informatie over vacature(s) bij Jonker & Schut

Teamwork is van groot belang

In welk team van Jonker & Schut je ook werkt, teamwork is van groot belang.

Ondanks de flinke groei houden we een platte organisatie. Het werk wordt met elkaar en voor elkaar gedaan, daar zit onze kracht.

Samen pakken we het gehele proces aan: vanaf productie tot transport en van verwerken tot opslag. In welk team kom jij te werken?

Ga werken bij Jonker & Schut, solliciteer nu!

Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
    (*.pdf, *.doc, *.docx)
  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.