Uitvoerder nieuwbouw

Bouwbedrijf Kreeft, Ede

Geplaatst op 7 december 2021

Vacature | Ga werken als uitvoerder nieuwbouw bij Kreeft

Door jou levert ons team vakwerk af!

Werk jij graag een langdurige, forse projecten en geniet je van een mooi opgeleverd eindresultaat? Ben jij sociaal en begeleid je graag collega’s om tot dit mooie resultaat te komen? Kom werken tussen de mannen op de bouw en word uitvoerder nieuwbouw bij Kreeft in Ede!

In deze afwisselende baan ben jij de schakel tussen de werkvoorbereiding, de (voor)mannen op de bouw en onze bouwpartners zoals leveranciers. Je bent naast de coördinatie van personeel ook verantwoordelijk voor het controleren van het materieel, planningen en het naleven van de regelgeving.

» Wil je graag meer informatie? Neem contact op met Jorrit. Bel of app hem op 06-55926282 of mail naar kreeft@gawerkenbij.nl. De koffie staat klaar!☕

 • Wat ga je doen?

 • Wie zoeken we?

 • Wat kan je verwachten?

 • Salaris

  In overleg

  Dienstverband

  Fulltime

  Opleiding

  MBO / HBO

  Sluitingsdatum

  28 februari 2022

  Waar ga jij straks aan meewerken?

  Als (h)echt bedrijf uit Ede zijn wij maatschappelijk en regionaal betrokken. Wij werken aan mooie nieuwbouwprojecten in de regio met een stabiel en ervaren team van vakmensen. Daarnaast leren we de nieuwe generatie graag de fijne kneepjes van het vak. Als uitvoerder draag je hier jouw steentje aan bij door hierbij ook duurzaamheid hoog in het vaandel te hebben staan. Door duidelijk de planning aan te geven, iedereen op de juiste wijze te laten samenwerken en oplossingsgericht te werken, realiseer je met z’n allen keer op een keer een prachtig nieuwbouwproject.

  Bekijk de foto’s voor een greep voorbeelden van deze mooi nieuwbouwprojecten!

  » Wil je meer informatie en ben je benieuwd of dit bij jou past? Of solliciteer je liever direct? Neem contact op met Jorrit! Bel of app hem (06-55926282) of neem hieronder contact op via het formulier. 👇

  Solliciteer nu!

  Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
   (*.pdf, *.doc, *.docx)
  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.

  Vacature | Ga werken als uitvoerder nieuwbouw bij Kreeft