Monteur servicewerk

Kroneman Installatietechniek, Woudenberg

Geplaatst op 21 maart 2022

Vacature | Ga werken als monteur servicewerk bij Kroneman!

Jij bent pas tevreden bij het beste resultaat!

Heb jij ervaring in de installatietechniek? Ben je op zoek naar een stabiele baan binnen een veelzijdig bedrijf? Ga jij altijd voor het beste resultaat? Kom dan werken als monteur servicewerk bij Kroneman Installatietechniek.

Als monteur servicewerk ben je hoofdzakelijk bezig met installatiewerkzaamheden op kleinere klussen. Daarbij moet je denken aan de uitbouw of verbouw van een woning, kleine utiliteitswerken en divers servicewerk.

Wil je graag meer weten over deze vacature? Bel of app Jorrit op 06-55926282. Hij vertelt je graag meer over ons bedrijf en deze functie. Je kunt Jorrit ook mailen naar kroneman@gawerkenbij.nl

 • Wat krijg je van ons?

 • Wat ga je doen?

 • Wie zoeken we?

 • Salaris

  In overleg

  Dienstverband

  Fulltime

  Sluitingsdatum

  14 mei 2022

  Over Kroneman

  Kroneman Installatietechniek B.V. is een middelgroot installatiebedrijf gevestigd in Woudenberg. Wij zijn hoofdzakelijk gericht op installatiewerkzaamheden in de seriematige woningbouw. Daarnaast zijn wij ook actief in de woningbouw tot 100 woningen en utiliteitsbouw.

  Naast de installatiewerkzaamheden beschikken wij ook over een eigen prefab-afdeling. In onze werkplaats kunnen wij sinds 2007 wtb-installaties assembleren. Daarnaast hebben wij ook een elektrotechnisch prefab systeem ontworpen welke wij sinds 2018 in gebruik hebben.

  Door de centrale ligging van Woudenberg is ons werkgebied groot. Ons werkgebied is voornamelijk in het midden van het land met een straal van  75 kilometer.

  De meeste collega’s komen uit de regio Amersfoort, Woudenberg, Scherpenzeel Lunteren, Barneveld, Veenendaal en Ede. We werken met een stabiel team en hebben gelukkig weinig personeelsverloop.

  Solliciteer nu!

  Vacature | Ga werken als monteur servicewerk bij Kroneman!