Prefab monteur

Kroneman Installatietechniek, Woudenberg

Geplaatst op 16 maart 2022

Vacature | Ga werken als prefab monteur bij Kroneman!

Een goede voorbereiding is hier écht het halve werk!

Ben jij nauwkeurig en precies? Zoek jij een stabiele baan bij een innovatief bedrijf? Heb je ervaring in de techniek? Kom dan werken als prefab monteur bij Kroneman Installatietechniek.

Als prefab monteur ben je in onze werkplaats bezig met alle werkzaamheden om een complete installatie prefab voor de klant te maken en af te leveren. Je zorgt ervoor dat alle aansluitingen, afvoeren en leidingen volgens tekening zijn gemonteerd, zodat er op de bouw alleen hoeft te worden afgemonteerd.

Wil je graag meer weten over deze vacature? Bel of app Jorrit op 06-55926282. Hij vertelt je graag meer over ons bedrijf en deze functie. Je kunt Jorrit ook mailen naar kroneman@gawerkenbij.nl

 • Wat krijg je van ons?

 • Wat ga je doen?

 • Wie zoeken we?

 • Salaris

  In overleg

  Dienstverband

  Fulltime

  Sluitingsdatum

  14 mei 2022

  Over Kroneman

  Kroneman Installatietechniek B.V. is een middelgroot installatiebedrijf gevestigd in Woudenberg. Wij zijn hoofdzakelijk gericht op installatiewerkzaamheden in de seriematige woningbouw. Daarnaast zijn wij ook actief in de woningbouw tot 100 woningen en utiliteitsbouw.

  Naast de installatiewerkzaamheden beschikken wij ook over een eigen prefab-afdeling. In onze werkplaats kunnen wij sinds 2007 wtb-installaties assembleren. Daarnaast hebben wij ook een elektrotechnisch prefab systeem ontworpen welke wij sinds 2018 in gebruik hebben.

  Door de centrale ligging van Woudenberg is ons werkgebied groot. Ons werkgebied is voornamelijk in het midden van het land met een straal van  75 kilometer.

  De meeste collega’s komen uit de regio Amersfoort, Woudenberg, Scherpenzeel Lunteren, Barneveld, Veenendaal en Ede. We werken met een stabiel team en hebben gelukkig weinig personeelsverloop.

  Solliciteer nu!

  Vacature | Ga werken als prefab monteur bij Kroneman!