Vacatures

Monteur installatietechniek

Kroneman Installatietechniek, Woudenberg

Heb jij ervaring in de installatietechniek? Ben je op zoek naar een stabiele baan binnen een veelzijdig bedrijf? Kom dan werken als monteur installatietechniek.

Techniek uitvoerend
MBO
Fulltime

Prefab monteur

Kroneman Installatietechniek, Woudenberg

Ben jij nauwkeurig en precies? Heb je ervaring in de techniek? Kom dan werken als prefab monteur.

Bouw uitvoerend
Techniek uitvoerend
MBO
Fulltime

Voorman installatietechniek

Kroneman Installatietechniek, Woudenberg

Heb jij ervaring in de installatietechniek? Durf jij verantwoordelijkheid te nemen? Kom dan werken als voorman installatietechniek.

Leidinggevend
Techniek uitvoerend
MBO
Fulltime

Monteur servicewerk

Kroneman Installatietechniek, Woudenberg

Heb jij ervaring in de installatietechniek? Ga jij altijd voor het beste resultaat? Kom dan werken als monteur installatietechniek.

Techniek uitvoerend
MBO
Fulltime

Vacatures | Ga werken bij Kroneman in Woudenberg!

Over Kroneman

Kroneman Installatietechniek B.V. is een middelgroot installatiebedrijf gevestigd in Woudenberg. Wij zijn hoofdzakelijk gericht op installatiewerkzaamheden in de seriematige woningbouw. Daarnaast zijn wij ook actief in de woningbouw tot 100 woningen en utiliteitsbouw.

Naast de installatiewerkzaamheden beschikken wij ook over een eigen prefab-afdeling. In onze werkplaats kunnen wij sinds 2007 wtb-installaties assembleren. Daarnaast hebben wij ook een elektrotechnisch prefab systeem ontworpen welke wij sinds 2018 in gebruik hebben.

Door de centrale ligging van Woudenberg is ons werkgebied groot. Ons werkgebied is voornamelijk in het midden van het land met een straal van  75 kilometer.

De meeste collega’s komen uit de regio Amersfoort, Woudenberg, Scherpenzeel Lunteren, Barneveld, Veenendaal en Ede. We werken met een stabiel team en hebben gelukkig weinig personeelsverloop.

Onze diensten

Installatiewerkzaamheden

Kroneman is gespecialiseerd in diverse installatiewerkzaamheden. Denk hierbij aan de seriematige woningbouw, utiliteitsbouw en verbouwingen.

Prefab installaties

Vanuit onze eigen werkplaats produceren wij prefab installaties. Deze worden op de bouw gemonteerd en zijn direct klaar voor de afbouw. Kom jij werken aan deze prefab installaties?

Duurzame installaties

Wij werken samen met diverse partijen om dergelijke duurzame installaties af te leveren bij de klant. Wij zorgen voor de coördinatie van het project en bijkomende zaken, zoals elektrische voedingen en leidingwerk en laten de specifieke techniek over aan de experts.

Samenwerking

Wij hechten veel waarde aan een goede samenwerking en relatie met onze leveranciers. Wij proberen zoveel als mogelijk met dezelfde partijen zaken te doen, zo kunnen we bij hen terecht voor ondersteuning op technisch vlak.

Een greep uit onze projecten

Solliciteer nu!

Open sollicitatie

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
    (*.pdf, *.doc, *.docx)
  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.

Vacatures | Ga werken bij Kroneman in Woudenberg!