Vacatures

Vervuld

Verkoopadviseur

Maxstein Tweewielers, Ede

Ben jij commercieel ingesteld en weet jij als geen ander de klanten het beste advies te geven? Ga aan de slag als verkoopadviseur bij Maxstein Tweewielers in Ede.

Commercieel
MBO
Fulltime

Verkoper

Maxstein Tweewielers, Ede

Ben jij commercieel ingesteld en weet jij als geen ander de klanten het beste advies te geven? Ga aan de slag als verkoper bij Maxstein Tweewielers in Ede.

Commercieel
MBO
Fulltime

Vacatures: Ga werken bij Maxstein Tweewielers in Ede

Meer informatie over Maxstein Tweewielers
Meer informatie over Maxstein Tweewielers
Meer informatie over Maxstein Tweewielers
Meer informatie over Maxstein Tweewielers

Over Maxstein

Maxstein Tweewielers is een familiebedrijf die in 1959 werd overgenomen door Joop Schut uit Ede van de toenmalige eigenaar Max Steinbr├╝ckner. Eind jaren tachtig is zoon Robert in het bedrijf gekomen en in 1995 is Maxstein zelfstandig door hem voortgezet. Maxstein Tweewielers in Ede biedt kwaliteitsfietsen voor een brede doelgroep. Ook de verkoop van onderdelen, accessoires en fitness horen bij de activiteiten.

Maxstein Tweewielers, een sterk merk in de regio.

Maxstein Tweewielers heeft een grote naamsbekendheid opgebouwd in de regio. Al jaren zijn specialist in tweewielers. We hebben een groot assortiment, professionele eigen werkplaats en zijn dealer van verschillende merken. Onze kracht is dat we langer termijn denken, we geven graag persoonlijk advies. Daarnaast gaan we mee met de tijd door volop te investeren in speed pedelec, e-bikes, fietslease en ontwikkelingen zoals een gratis bodyscan.

Meer informatie over Maxstein Tweewielers

Wat kan Maxstein Tweewielers jou bieden?

Maxstein Tweewielers is een stabiel bedrijf met een stevige basis. Het doel is om de positie als sterk merk in de regio te verstevigen. We zijn daarom volop aan het investeren in gezonde groei. De markt is volop in ontwikkeling en we blijven graag bij. De combinatie kwaliteit, hoge service, klantgericht werken zal ook voor de toekomst succesvol blijven.

Maxstein Tweewielers in Ede; Fiets weten waarom.

Meer informatie over Maxstein Tweewielers

Waarom is Maxstein Tweewielers voor jou interessant?

Kwaliteit

Kwaliteit gaat bij ons voor kwantiteit. We worden natuurlijk blij van goede verkoopcijfers maar laten ons er niet door leiden.

Regio

We zijn een sterk merk in de regio, daar investeren we in.

Vernieuwend

De ontwikkelingen in onze branche gaan hard. De online verkoop neemt toe en de technische ontwikkelingen gaan hard. Wij doen graag mee.

Stabiel

In de detailhandel zie je vaak jonge en goedkoper verkopers. Wij gaan voor een gezonde mix en willen graag dat onze mensen met plezier lang bij ons werken.

Persoonlijk

Mensen doen zaken met mensen. Daar geloven wij echt in. Of het nu gaat om de werkplaats of om de winkel. De mens staat zowel centraal. Zowel wat betreft collega als wat betreft de klant.

Betrouwbaar

Maxstein Tweewielers staat voor kwaliteit, een hoogwaardig en betrouwbaar product. Dit is de basis van ons succes.

Vacatures: Ga werken bij Maxstein Tweewielers in Ede, stuur een open sollicitatie!

Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. file size: 8 MB.
    (*.pdf, *.doc, *.docx)
  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.