Vacatures

Lasser

Moba, Barneveld

Ga bij Moba werken als TIG lasser. Dankzij onze klant specifieke machines heb je bij ons mooi en afwisselend werk.

Techniek uitvoerend
MBO
Fulltime

TIG lasser

Moba, Barneveld

Ga bij Moba werken als lasser. Dankzij onze klant specifieke machines heb je bij ons mooi en afwisselend werk.

Techniek uitvoerend
MBO
Fulltime
Meer informatie over vacature(s) bij Moba

Over Moba

Wij zijn een begrip in de omgeving. Moba levert bijzonder innovatieve en betrouwbare totaaloplossingen voor de eierindustrie. Zo maken we machines om eieren te sorteren, verpakken en te verwerken. Het mooie is: dit doen we nog steeds, al sinds 1947!

Moba’s machines zijn pure high tech. Met andere woorden, innovatie ten top! Moba is uniek: we ontwerpen en maken alles zelf onder één dak. Bijvoorbeeld van plaatwerk tot paneelkastenbouw en van engineering tot service. Daarnaast heeft Moba ook de montage in eigen beheer.

Onze mensen maken het verschil, daar investeren we dan ook graag in! Investeer in jezelf, ga werken bij Moba in Barneveld!

High tech machinebouw onder één dak

Binnen de eierindustrie is Moba een toonaangevende producent van apparatuur voor het sorteren, verpakken en ook het verwerken van eieren. Zo is Moba uitgegroeid tot een grote onderneming met een wereldwijd team van 800 toegewijde medewerkers. Allemaal professionals op hun eigen kennisgebied. Moba’s kantoren zijn wereldwijd gevestigd. Ook in Nederland hebben we diverse vestigingen, ons hoofdkantoor staat in Barneveld.

Ondanks de groei en wereldwijde vestigingen is Moba persoonlijk en collegiaal gebleven. Vooral op de afdelingen in Barneveld kennen de mensen elkaar nog echt en hebben we wat voor elkaar over! Samen gaan we voor het beste resultaat en hoogwaardige kwaliteit!

Ga werken bij Moba in Barneveld
Ga werken bij Moba in Barneveld

Waarom kiezen voor Moba?

Opleiding en ontwikkeling

Moba biedt je de kans je talent te ontwikkelen, uitdagingen aan te gaan en een bijdrage te leveren aan het wereldwijde succes.

Medewerker staat centraal

Moba zorgt dat iedereen goed geïnformeerd blijft. Daarnaast wordt er gewerkt met korte lijntjes in een persoonlijke en informele werksfeer.

Toonaangevende positie

Moba-kantoren vindt je over de hele wereld, maar het hoofdkantoor is gevestigd in Barneveld! Moba is aanwezig op elk continent, met een wereldwijd team van zo’n 800 toegewijde medewerkers!

Goede arbeidsvoorwaarden

Moba beloont graag jouw prestaties en verantwoordelijkheden. Zij staan garant voor goede arbeidsvoorwaarden, wat binnen het ‘groot metaal’ CAO valt.

Solliciteer nu!

Open sollicitatie

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
    (*.pdf, *.doc, *.docx)
  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.

Vacatures | Ga werken bij Moba in Barneveld!