Matrijzenmaker

Moba, Barneveld

Geplaatst op 24 september 2021

Investering in de matrijzenmakerij

Binnen Moba’s spuitgietafdeling worden jaarlijks miljoenen kunststof onderdelen geproduceerd. Hiervoor worden ruim 1750 bestaande matrijzen gebruikt. Daarnaast worden er jaarlijks ongeveer 30 nieuwe matrijzen gemaakt! Deze matrijzen moeten voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

Moba investeert veel in de matrijzenmakerij, maar met voortdurend onderzoeken en de nieuwe machines alleen zijn zij er nog niet. Zonder vakmensen draaien zelfs de beste en duurste machines niet. Daarom is Moba zuinig op de mensen die deze machines besturen.

Ga werken bij Moba in Barneveld
 • Wat ga je doen?

 • Wat vragen we van jou?

 • Wat krijg je van ons?

 • Dienstverband

  Voltijd

  Opleiding

  MBO

  Sluitingsdatum

  31 december 2021
  Ga werken bij Moba in Barneveld
  Ga werken bij Moba in Barneveld
  Ga werken bij Moba in Barneveld

  Waar ga jij mee aan de slag?

  Voor de uitvoering van de werkzaamheden maakt het team gebruik van een modern en uitgebreid machinepark en gereedschappen. Zo werken zij met bijvoorbeeld (CNC) 3-assige en 5-assige freesbanken (van Hermle machines). Maar daarnaast ook met draad- en zinkvonkmachines, slijpbanken, 3D meetbank, 3D scanner etc.

  Het maken van matrijzen is een specifieke functie, daarom heb je veel verantwoordelijkheid. Heb jij ervaring als bijvoorbeeld gereedschapsmaker, metaalbewerker of wil je als spuitgieter de volgende stap zetten? Als jij interesse hebt in deze vacature maar nog geen ervaring hebt als matrijzenmaker, solliciteer dan alsnog! Moba denkt namelijk graag buiten de gebaande wegen. Jouw inzet, gevoel voor metaal en je werkmentaliteit maken het verschil!

  Solliciteer nu!

  Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
   (*.pdf, *.doc, *.docx)
  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.

  Vacature | Ga werken als Matrijzenmaker bij Moba in Barneveld!