Vacatures

Vervuld

Calculator

Bouwbedrijf Nap, Lunteren

Deze vacature is vervuld. Heb je alsnog interesse in deze vacature of wil je graag meer weten over Bouwbedrijf Nap? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bedrijfsbureau
MBO
Fulltime

Vacatures | Bouwbedrijf Nap in Lunteren

Vacatures | Bouwbedrijf Nap / Timmerfabriek de Stroet Lunteren

Over Bouwbedrijf Nap

In 1969 richtte Jan Nap uit Lunteren ons mooie bedrijf op. Nu, 52 jaar later, wordt Bouwbedrijf Nap alweer 25 jaar aangestuurd door Teus van de Lagemaat.

Met zo’n vijftig medewerkers is het belangrijk dat bij iedereen de neus in dezelfde richting staat. Wij hebben een eigen timmerfabriek, het beste materieel en heel veel trouwe klanten en relaties. Daar zijn we trots op.

Met elkaar leveren we kwaliteit, maken we iets moois en hebben we plezier in het werk!

Bekijk hier meer over onze timmerfabriek!


 

Vacatures | Bouwbedrijf Nap / Timmerfabriek de Stroet Lunteren
Vacatures | Bouwbedrijf Nap / Timmerfabriek de Stroet Lunteren
Vacatures | Bouwbedrijf Nap / Timmerfabriek de Stroet Lunteren

Wat wij graag doen

Bouwbedrijf Nap staat bekend om het bouwen van mooie, exclusieve bouwprojecten en is landelijk actief in projectontwikkeling. Van woning tot bedrijfspand en van uitbouw tot grootschalig project. Dit doen wij graag via persoonlijke benadering en puur vakmanschap: beide staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij streven ernaar om, naast het wegnemen van alle zorgen, onze klanten te verzekeren van kwaliteit en zekerheid. Daarom zijn wij aangesloten bij Woningborg. Kopers van huizen uit ons bouwproject garanderen wij hiermee dat hun woning door een betrouwbare aannemer op technisch en financieel vlak wordt gebouwd.

Samenwerking is van groot belang

Binnen Bouwbedrijf Nap vinden wij samenwerken belangrijk. Er moet namelijk veel werk worden verzet voor een goed eindresultaat. De korte lijntjes en informele sfeer zijn hier een belangrijk onderdeel van. De medewerkers van het bedrijfsbureau lopen regelmatig in de werkplaats of op de bouw om zaken te overleggen.

Samenwerking is onze kracht, wil jij je krachten met ons bundelen?

Vacatures | Bouwbedrijf Nap / Timmerfabriek de Stroet Lunteren

Waarom werken bij Bouwbedrijf Nap?

Stabiliteit

Wij werken met vaste werktijden en zijn een stabiel familiebedrijf. We werken met korte lijntjes, dus je weet waar je aan toe bent.

Gewoon goed geregeld

Of het nu gaat om onze systemen, machines, materialen of gereedschap: we hebben alles dik op de rit. Hierdoor kan iedereen goed zijn werk doen.

Afspraak = afspraak

Dat is onze Nap-methode. Zowel richting onze klanten als ons personeel. We hebben graag de zaken helder, goed op de rit en streven ernaar om te voldoen aan ieders verwachting.

Werk wat bij jou past

We vinden plezier in het werk belangrijk. Daarom doe je bij ons werk wat bij jou past. Neem hieronder contact op en kom langs voor een bak koffie om dit te bespreken!

Solliciteer nu!

Open sollicitatie

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
    (*.pdf, *.doc, *.docx)
  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.

Vacatures | Bouwbedrijf Nap in Lunteren

Vacatures | Hardeman Timmerfabriek in Lunteren

Vacatures | Hardeman Interieurbouw in Dodewaard