Over ons

Gawerkenbij.nl is een platform waarop bedrijven zich dankzij een unieke gawerkenbij pagina op een unieke wijze kunnen profileren. Dankzij de de hoge content waarde, de connectie met Google Careers en toegankelijkheid op social media is de doeltreffendheid vele malen hoger dan een vacature op een doorsnee bedrijfswebsite. Gawerkenbij.nl is een inititatief van Faam uit Barneveld.

Over ons

Een streepje voor

Wanneer wij het ‘over ons’ hebben, hebben wij het dus eigenlijk vooral over u: als werkgever, als ondernemer. U heeft dankzij gawerkenbij een streepje voor op uw concurrent. Dankzij een bedrijfspagina met daarop (ingevulde) vacatures kunt u uw bedrijf optimaal online promoten met als resultaat sollicitanten die bewust voor uw bedrijf kiezen!

Over ons

Voor werkzoekenden

Ontdek het vacatureaanbod

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Ben je opzoek naar een nieuwe baan? Dankzij het platform gawerkenbij kun je in de ‘keuken’ kijken bij bedrijven waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Jij hebt daardoor een streepje voor op andere werkzoekenden doordat je dankzij de uitgebreide bedrijfspagina’s en vacatureomschrijvingen goed kunt inschatten of het bedrijf bij je past. Ontdek nu het vacatureaanbod.

“Bij gawerkenbij hebben wij voor elk vak een vacature en voor iedere functie een profiel.”

Over ons

Voor werkgevers

Geen grote verhalen, wel gericht op groei.

Inleving in uw bedrijf. Dat is onze kracht en bepaalt het succes van de bedrijfspagina en vacatures op het platform gawerkenbij. We maken kennis met uw bedrijfscultuur, ambities, onderscheiden vermogen en de huidige teamsamenstelling. Door ons in te leven is gawerkenbij de ambassadeur van uw organisatie.

Door partner te worden van gawerkenbij profiteren bedrijven van een goed vindbare bedrijfspagina waarop onbeperkt vacatures kunnen worden gedeeld. Deze pagina is online goed vindbaar dankzij de hoge content waarde, de connectie met Google Careers en verschillende vacaturebanken.  Om als partners goed samen te werken moeten we bij elkaar passen. Neem contact met ons op om dat te onderzoeken.