Vacatures

Werkvoorbereider / tekenaar

Prefab BV, Dodewaard

Heb jij technisch inzicht en wil jij graag de volgende stap maken? Ben je actief op het bedrijfsbureau en wil je eens wat anders? Wordt nu werkvoorbereider / tekenaar bij...

Bedrijfsbureau
Techniek uitvoerend
MBO
Fulltime

Assemblagemedewerker (houtbouw)

Prefab BV, Dodewaard

Wij zoeken een gemotiveerde assemblagemedewerker [houtbouw] voor in de werkplaats!

Bouw uitvoerend
Techniek uitvoerend
MBO
Fulltime

Over Prefab BV

Vanuit onze nieuw ingerichte werkplaats langs de A15 in Dodewaard, voorzien we aannemers en bouwbedrijven van complete houtskeletbouw constructies, in heel de Benelux!

Dankzij onze hoogwaardige prefab elementen maken wij het voor aannemers mogelijk om snel, duurzaam en milieuvriendelijk te bouwen en dat conform de laatste normen en voorschriften. Samen met meer dan 15 vakmannen zorgen we ervoor dat Prefab B.V. kwaliteitsproducten levert. De passie voor houtskeletbouw delen we samen!

Uit het juiste hout gesneden

Prefab BV levert dakconstructies of complete houtskeletbouw woningen voor ieder project op maat! Met deze bouwelementen versnellen we het bouwproces, zonder dat kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid in het geding komen.

Houten skelet constructies lijken kant-en-klaar, maar dit is het zeker niet: we willen de perfecte aansluitingen garanderen en daarom passen we de elementen alvast op een visuele manier! Zo komen we niet voor verrassingen te staan en staat duidelijkheid voor iedereen centraal.

Ook aan de levering & transport ontbreekt het bij Prefab BV niet. Dit besteden we namelijk uit aan echte transportspecialisten. We werken samen met professionele transporteurs, die goed aangeschreven staan en waar we goede ervaringen mee hebben.

Waarom kiezen voor Prefab BV?

Vlotte communicatie

Snel en duurzaam bouwen

Oog voor de klant

Complete ontzorging

Ga werken bij Prefab BV, stuur een open sollicitatie!

Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
    (*.pdf, *.doc, *.docx)
  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.