Schaffelaarbos Barneveld 3

Vacatures

Operator

Schaffelaarbos, Barneveld

Wil jij werken in een goed georganiseerde fabriek en zorg jij ervoor dat onze productie op rolletjes loopt? Kom ons team versterken!

Productie uitvoerend
Techniek uitvoerend
(V)MBO
MBO
Fulltime

Vacature: Ga werken bij Schaffelaarbos in Barneveld!

Vacature | Ga werken bij Schaffelaarbos in Barneveld!

Ga werken bij Schaffelaarbos in Barneveld
Ga werken bij Schaffelaarbos in Barneveld
Ga werken bij Schaffelaarbos in Barneveld

Over Schaffelaarbos

Schaffelaarbos is een vooraanstaande producent en leverancier van eiproducten (Ovolin) voor diervoedertoepassingen. Ook leveren wij eierschaalproducten (Calcolin) voor gebruik in diervoeder. Schaffelaarbos is met zijn moderne productiemethoden een bijzonder bedrijf. Miljarden eieren worden jaarlijks in Barneveld verwerkt tot innovatieve en gezonde producten. Met het totale traject heeft Schaffelaarbos zich een unieke positie verworven op de wereldmarkt.

Wij maken waar, wat wij beloven en we geloven sterk in het opbouwen van persoonlijke lange termijn relaties met onze klanten, leveranciers en werknemers.

Schaffelaarbos Barneveld 3
Schaffelaarbos Barneveld 1
Schaffelaarbos Barneveld 2

Produceren van circulaire eiwitten voor de diervoederindustrie

Onze passie is het produceren van circulaire eiwitten voor de diervoerderindustrie. Hierdoor voorkomen wij onnodige verspilling en zorgen dat waardevolle natuurlijke ingrediënten beschikbaar blijven voor de gezondheid en vitaliteit van dieren. De kracht van Schaffelaarbos is een combinatie van factoren als voedingskennis, ervaring, ambitie en ondernemende bedrijfsfilosofie.

De fabriek in Barneveld behoort tot de modernste in zijn soort. We zijn voortdurend op zoek naar innovatieve oplossingen die bijdragen aan het welzijn en welbehagen van mens en dier. Onze mensen spelen hierin een belangrijke rol.

Schaffelaarbos Barneveld 1

Passie voor het vak

Bij de modernste en duurzaamste productielocatie te wereld, hoort een team die passie heeft voor het vak. Wij werken met de nieuwste technieken. Daardoor kunnen we veilig en duurzaam werken.
Wij proberen veel verantwoordelijkheid te geven en wij vertrouwen op onze mensen. Zo kunnen wij blijven innoveren en onze kennis uitbreiden. Wij maken waar wat wij beloven! Kom jij ons team versterken?

Vacature | Ga werken bij Schaffelaarbos in Barneveld!

Solliciteer nu!

Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
    (*.pdf, *.doc, *.docx)
  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.

Vacature | Ga werken bij Schaffelaarbos in Barneveld!