Vacatures

Operationeel manager

Thermoware, Barneveld

Ben jij instaat om meerdere teams te managen? Ben jij degene die onze groei kan begeleiden? Kom werken als operationeel manager!

Bedrijfsbureau
Leidinggevend
+ 1 andere...
HBO
Fulltime

Vacatures | Ga werken bij Thermoware in Barneveld!

Over Thermoware

Thermoware Particle Foam Machinery is als Barnevelds bedrijf wereldwijd marktleider in het ontwikkelen en bouwen van complete productielijnen voor vormdelen o.b.v. expandeerbare kunststoffen.

Met onze technologie en service bedienen we al meer dan 40 jaar een breed scala aan industrieën in meer dan 50 landen. Door uitbesteding van specifieke werkzaamheden aan een kleine groep toegewijde leveranciers zijn we in staat met een team van 20 personen een hoogwaardig product te ontwikkelen en te maken.

Onze machines worden voornamelijk gebruikt voor het produceren van verpakkingstoepassingen voor food, agri en medical/pharma. Daarnaast zijn we volop bezig met het ontwikkelen van machines en matrijzen voor de produktie van duurzame milieuvriendelijke verpakkingen, maar ook voor technische onderdelen in automotive, lost foam en sports/leisure. Dankzij deze ontwikkelingen verwachten we komende jaren gezonde groei, zowel in omzet als in mensen.

Waarom werken bij Thermoware?

Alles in eigen beheer

Van ontwikkelen tot verkoop, van werkplaats tot service. Thermoware heeft alles in eigen beheer. Het grote voordeel hiervan is dat we flexibel zijn en daardoor goed kunnen inspelen op veranderende marktomstandigheden.

Takenpakket wat bij je past

Omdat we alles in eigen beheer hebben kunnen we onze mensen een passend takenpakket bieden. De meeste collega’s vinden het leuk om afwisselend werk te doen en genieten van de vrijheid die ze krijgen. 

Groeipotentie

We zijn een financieel gezonde organisatie met nog voldoende groeimogelijkheden. Komende jaren verwachten we dat we dankzij innovatie nog verder kunnen groeien en ontwikkelen. Dit geeft perspectief voor de toekomst. 

Gewoon doen

Ons team bestaat uit een stabiele club van collega’s. De cultuur is nuchter en praktisch. Geen grote verhalen maar doe maar gewoon. We houden van gezelligheid en maken er graag wat moois van met elkaar. 

Solliciteer nu!

Open sollicitatie

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
    (*.pdf, *.doc, *.docx)
  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.

Vacatures | Ga werken bij Thermoware in Barneveld!