Verkoper

Vervuld

Top Deuren, Barneveld

Geplaatst op 16 april 2021

Vacature Verkoper bij Top Deuren Barneveld: Ben jij commercieel ingesteld en weet jij als geen ander de klanten het beste advies te geven?

Ben jij als verkoper sterk in samenwerken en leg je makkelijk contact? Heb je interesse in interieurstijling en (bouw) techniek? Wordt onze nieuwe TOPverkoper!
Top Deuren beschikt over een showroom met een jong en enthousiast team van verkoopadviseurs die de best passende adviezen geven aan de potentiële klanten (zowel particulier als bedrijven). Jij kan deel uitmaken van dit team!

Meer informatie over vacature(s) bij Top Deuren
 • Wat zoeken we?

 • Wat krijg je bij ons?

 • Wat ga je bij ons doen?

 • Salaris

  € 2150- € 3500

  Dienstverband

  Voltijd

  Opleiding

  MBO

  Sluitingsdatum

  1 september 2021
  Meer informatie over vacature(s) bij Top Deuren
  Meer informatie over vacature(s) bij Top Deuren

  Bij Top deuren draait alles om deuren, deurbeslag en hang- en sluitwerk.

  Ben jij op zoek naar een bedrijf waar service, betrouwbaarheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij gaan voor de lange termijn. We zijn al jaren lang de grootste showroom en leverancier voor aannemersbedrijven, bouwbedrijven en particulieren. We zijn merkonafhankelijk en daardoor flexibel! We omschrijven onszelf als informeel, met een platte organisatie en klantgericht.

  Ruim twee jaar geleden is ons bedrijf overgenomen door twee enthousiaste ondernemers die het bedrijf verder aan het uitbouwen zijn. Sinds de overname hebben we goede groeicijfers. Ga werken bij Top Deuren en groei met ons mee!

   

  Vacature Verkoper bij Top Deuren Barneveld, solliciteer nu!

  Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. file size: 8 MB.
   (*.pdf, *.doc, *.docx)
  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.