Vacatures

Verkoopadviseur

Top Deuren, Barneveld

Weet jij door klantgericht advies de verkoop te stimuleren? Geniet jij naast resultaat ook van uitstekende dienstverlening? Wordt onze nieuwe TOP-adviseur!

Commercieel
MBO
Fulltime

Magazijnmedewerker

Top Deuren, Barneveld

Steek jij graag je handen uit je mouwen? Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Wordt onze nieuwe TOP-Medewerker!

Logistiek / Transport
(V)MBO
MBO
Fulltime
Vervuld

(Junior) werkvoorbereider

Top Deuren, Barneveld

Deze vacature is vervuld. Heb je als nog interesse in deze vacature of wil je graag meer weten over Top Deuren? Neem dan contact met ons op!

Bedrijfsbureau
MBO
Fulltime

Timmerman

Top Deuren, Barneveld

Deuren monteren, afhangen en nabewerken. Als timmerman bij Top Deuren zijn gaten en kieren door jou onzichtbaar, samen gaan we voor het beste resultaat.

Bouw uitvoerend
MBO
Fulltime

Vacatures: Ga werken bij Top Deuren in Barneveld!

Vacatures | Ga werken bij Top Deuren in Barneveld!

Over Top deuren

De grootste speciaalzaak op het gebied van deuren, kozijnen, deurbeslag en hang- en sluit werk bevindt zich in Barneveld. In onze ruime showroom voorzien de verkoopadviseurs een diverse klantengroep van passend advies. We werken veel samen met onder andere aannemersbedrijven die hun klanten voor advies naar onze showroom sturen.

Top Deuren is opgericht in 1993 en wordt momenteel gerund door twee enthousiaste ondernemers. We zijn er trots op dat we de grootste leverancier van deuren en deurbeslag zijn in Nederland. Dit zorgt er niet voor dat we achterover gaan leunen maar dat motiveert juist om verder te bouwen aan ons mooie bedrijf.

Samen klaren we de klus!

Het werk wordt met elkaar en voor elkaar gedaan. Daar zit de kracht van Top Deuren! Ons team bestaat uit hardwerkende vakmensen. Alle collega’s werken met veel plezier en voldoening aan onze producten en projecten. Of je nu een verkoopadviseur, timmerman of administratief medewerker bent, we gaan samen voor het beste eindresultaat.

Komende jaren gaan we ons bedrijf verder optimaliseren en willen we graag nog beter worden, een fase waarin jij met ons mee kunt groeien en waar we jouw kennis en kunde goed kunnen gebruiken. Geniet jij van de uitdagingen die dit met zich meebrengt? Ga werken bij Top Deuren!

Een greep uit onze projecten.

Eiken deuren, kamerhoge deuren, houten deuren in staallook; de keuze in deuren bij Top Deuren is overweldigend. De afgelopen jaren hebben we samen prachtige projecten gerealiseerd. Hierbij enkele projectfoto’s voor impressie van ons gerealiseerde werk.

 

Solliciteer nu!

Open sollicitatie

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
    (*.pdf, *.doc, *.docx)
  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.

Vacatures | Ga werken bij Top Deuren in Barneveld!