Allround machinist

Van de Haar Groep, Barneveld

Geplaatst op 16 mei 2022

Vacature | Allround Machinist bij Van de Haar Groep!

Werk het hele jaar door met diverse machines!

Heb jij ervaring op de veegwagen, maaimachine, onkruidbrander of wave? Werk je graag het gehele jaar door in de groenvoorziening? Kom werken als allround machinist in Barneveld bij Van de Haar Groep!

Als allround machinist is het belangrijk dat je (zelfstandig) inzetbaar bent op diverse machines. Het is aan jou de taak om de verhardingen, gazons, parken, begraafplaatsen en sportvelden op de juiste beeldkwaliteit te houden. Je hebt hiermee afwisselend en mooi werk en je kan dit het hele jaar bij ons doen! Past dit bij jou?

Wil je graag meer informatie? Neem contact op met Hugo (06-36524186 / vdh@gawerkenbij.nl), hij vertelt je graag meer. Of kom vrijblijvend langs, de koffie staat klaar! ☕

 • Wat kan je van ons verwachten?

 • Wat ga je bij ons doen?

 • Wie zoeken we?

 • Salaris

  In overleg

  Dienstverband

  Fulltime

  Opleiding

  (V)MBO

  Locatie

  Barneveld

  Wat verder toegelicht…

  Al sinds 1948 staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn wij al lange tijd verantwoordelijk voor het onderhouden van buitenruimtes zoals parken, plantsoenen en verhardingen in diverse regionale dorpen en steden.

  Als machinist werk je in de regio van Barneveld +20km. en ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de openbare ruimte in diverse omliggende gemeentes. De focus ligt hierbij op het onderhouden van de parken, grasvelden, begraafplaatsen, bermen en verhardingen volgens beeldkwaliteit.

  Als allround machinist in de groenvoorziening ga je zelfstandig aan de slag. We vertrouwen erop dat je resultaatgericht te werk gaat en de wijk op de gewenste beeldkwaliteit houdt.

  ___________________

  Wil je meer informatie of direct solliciteren? Bel/app Hugo (06-36524186), mail naar vdh@gawerkenbij.nl of vul onderstaande formulier in!

  Solliciteer nu! 👇

  Vacature | Allround Machinist bij Van de Haar Groep!