Ploegleider groenvoorziening

Van de Haar Groep, Ede

Geplaatst op 9 november 2021

Vacature | Ploegleider groenvoorziening bij Van de Haar Groep!

Wees verantwoordelijk voor machines, personeel en de planning!

Werk jij momenteel in de groenvoorziening en zou je graag de stap willen maken naar ploegleider? Kan jij leidinggeven? Ben je sociaal? Word nu ploegleider groenvoorziening bij onze projecten in Ede!

Als ploegleider groenvoorziening heb je de leiding over diverse onderhoudsploegen in de omgeving Ede, Veenendaal en Barneveld. Je hebt een eigen werkplek, hiervandaan regel je de planning, machines, inzet van personeel en materialen. Ook schakel je met de contactpersoon vanuit de gemeente over de kwaliteit van het gemeentebestek en de voortgang volgens de door jouw opgestelde planning.

Wil je graag meer informatie? Neem contact op met Hugo (personeelsdesk). Bel of app hem op 06-36524186 of mail naar vdh@gawerkenbij.nl. De koffie staat klaar!☕

 • Wat ga je bij ons doen?

 • Wie zoeken we?

 • Wat kan je van ons verwachten?

 • Salaris

  €2.700 – €3.200

  Dienstverband

  Fulltime

  Opleiding

  (V)MBO

  Sluitingsdatum

  31 december 2021

  Waar werk jij aan mee?

  Jouw werkzaamheden als ploegleider groenvoorziening vinden plaats in drie gemeentes: Ede, Barneveld en Veenendaal. Binnen iedere gemeente zijn er verschillende teams en wijkploegen actief die de openbare ruimtes beheren. De focus ligt hierbij op het onderhouden van de parken, grasvelden, begraafplaatsen, bermen en verhardingen volgens beeldkwaliteit. We doen dit door de benodigde werkzaamheden uit te voeren zoals (bos)maaien, hagen knippen, schoffelen, beplanten, snoeien, bladblazen en onkruidbestrijding.

  Als ploegleider groenvoorziening ben je het aanspreekpunt voor diverse voormannen die elk een team aansturen. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kan omgaan met collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt.

  Solliciteer nu!

  Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
   (*.pdf, *.doc, *.docx)
  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.

  Vacature | Ploegleider groenvoorziening bij Van de Haar Groep!

  Vacature | Allround Machinist bij Van de Haar Groep!