Servicemedewerker / Stratenmaker

Van de Haar Groep, Arnhem

Geplaatst op 16 mei 2022

Vacature | Servicemedewerker bij Van de Haar Groep!

Een mooie zelfstandige & afwisselende functie in Arnhem!

Heb jij ervaring in de groene of grijze sector? Geniet je van afwisseling en ga je graag zelfstandig of met z’n tweeën aan het werk? Dan is deze functie als servicemedewerker in Arnhem wat voor jou!

Als servicemedewerker start je ’s ochtends op de gemeentewerf in Arnhem. Samen met het team pakken jullie alle serviceklussen op die je via jouw eigen tablet ontvangt vanuit de Gemeente Arnhem.

Elke dag zijn de werkzaamheden zeer divers. We zoeken daarom een echte allrounder om de servicewerkzaamheden op te pakken, variërend van het herstel van straatwerkzaamheden tot het (ver)plaatsen van verschillende elementen!

Wil je graag meer informatie? Neem contact op met Hugo (06-36524186 / vdh@gawerkenbij.nl), hij vertelt je graag meer. Of kom vrijblijvend langs, de koffie staat klaar! ☕

 • Wat kan je verwachten?

 • Wat ga je bij ons doen?

 • Wie zoeken we?

 • Salaris

  In overleg

  Dienstverband

  Parttime / Fulltime

  Opleiding

  (V)MBO

  Locatie

  Arnhem

  Wat verder toegelicht…

  Al sinds 1948 staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn wij al lange tijd verantwoordelijk voor de buitenruimtes van Arnhem zoals parken, plantsoenen, gazons, wadi’s, verhardingen en bermen. Door middel van al onze collega’s in de groenvoorziening houden we alles op de gewenste beeldkwaliteit.

  Jouw werkzaamheden vinden plaats in gemeente Arnhem. Iedere servicemedewerker is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen wijk. De focus ligt op het onderhouden van de parken, straatmeubilair en verhardingen volgens beeldkwaliteit.

  Als servicemedewerker groenvoorziening ben je het aanspreekpunt voor alle serviceklussen die bewoners melden bij de gemeente. Door de tablet van de zaak kun je precies zien wat en waar er iets moet gebeuren. Je beschikt over een goede werkmentaliteit en haalt je energie uit afwisseling in de werkzaamheden. Benieuwd of dit bij jou past?

  ___________________

  Wil je meer informatie of direct solliciteren? Bel/app Hugo (06-36524186), mail naar vdh@gawerkenbij.nl of vul onderstaande formulier in!

  Solliciteer nu! 👇

  Vacature | Servicemedewerker bij Van de Haar Groep!