Grondwerker

VDBH, Opheusden

Geplaatst op 17 februari 2022

Vacature | Ga werken als grondwerker bij VDBH in Opheusden!

Samen zorgen voor een goede basis

Werk je momenteel in de grond-, weg- en waterbouw, of zou je dit graag willen? Ben je graag bezig met uitdagende projecten? Zoek je een stabiele baan met een leuke ploeg collega’s? Kom dan werken als grondwerker bij VDBH.

Je werk als grondwerker is heel divers. Van het assisteren van de kraanmachinist, naar het stellen van kolken en putten, tot het herstellen van straatwerk. Je werkt in een gezellige ploeg collega’s om samen de opdracht zo goed mogelijk uit te voeren.

Wil je graag meer informatie? Neem contact op met Hugo (06-36524186 / vdbh@gawerkenbij.nl) hij vertelt je graag meer. Of kom vrijblijvend langs, de koffie staat klaar!

 • Wat krijg je bij ons?

 • Wat ga je doen?

 • Wie zoeken we?

 • Salaris

  €2250 – €2750

  Dienstverband

  Fulltime

  Opleiding

  (V)MBO

  Sluitingsdatum

  9 april 2022

  Over VDBH

  Ruim 35 jaar is VDBH actief in de groen-grijze sector. Steeds meer opdrachtgevers ontdekken onze kracht. Niet alleen bedrijven maar ook scholen, zorgcentra, waterschappen en bungalowparken. Wij hebben alles in huis om projecten compleet in eigen beheer uit te voeren. Wij hebben de kennis en de creativiteit, maar vooral ruim 100 vakbekwame medewerkers en een uitgebreid machinepark. Het verbeteren van samenwerking staat centraal, voor een bevredigend eindresultaat en een tevreden opdrachtgever.

  Solliciteer nu!

  Vacature | Ga werken als grondwerker bij VDBH in Opheusden!