Vacatures

Grondwerker

VDBH, Opheusden

Ben je graag bezig met uitdagende projecten? Zoek je en stabiele baan met een leuke ploeg collega’s? Kom dan werken als grondwerker.

Bouw uitvoerend
Groen uitvoerend
(V)MBO
Fulltime

Stratenmaker

VDBH, Opheusden

Werk je graag in de buitenlucht? Ben je op zoek naar een stabiele baan met afwisselende projecten? Kom dan werken als stratenmaker.

Bouw uitvoerend
Groen uitvoerend
(V)MBO
Fulltime

Maaimachinist

VDBH, Opheusden

Zoek jij het hele jaar rond werk in de groenvoorziening? Zorg jij ervoor dat alle gazons er netjes bij liggen? Kom dan werken als maaimachinist.

Groen uitvoerend
(V)MBO
Fulltime

Medewerker groenvoorziening

VDBH, Opheusden

Wil jij werken in de buitenlucht? Heb je ervaring in de groenvoorziening of zou je hierin willen werken? Kom dan werken als medewerker groenvoorziening.

Groen uitvoerend
(V)MBO
Fulltime

Terreinbeheerder

VDBH, Brouwershaven

Werk je momenteel al in het groen? Maak je graag een praatje en wil je werken op een prachtige locatie?Kom dan werken als terreinbeheerder.

Groen uitvoerend
(V)MBO
Fulltime

Hovenier

VDBH, Opheusden

Maak jij van niets -> iets? Houd jij van het snel zien van resultaat? Heb jij passie voor groen? Kom dan werken als hovenier.

Groen uitvoerend
(V)MBO
Fulltime

Leerling hovenier

VDBH, Opheusden

Ben je op zoek naar een vaste baan voor je opleiding? Wil je werken in een team van ervaren hoveniers? Kom dit vak leren als leerling hovenier.

Groen uitvoerend
(V)MBO
Fulltime

Voorman groenvoorziening

VDBH, Opheusden

Heb jij ervaring in de groenvoorziening? Heb jij een natuurlijke aanleg voor het aansturen van collega’s? Kom dan werken als voorman groenvoorziening.

Groen uitvoerend
Leidinggevend
MBO
Fulltime

Vacatures | Ga werken bij VDBH in Opheusden!

VDBH, beleef ’t buiten 

Ruim 35 jaar is VDBH actief in de groen-grijze sector. Steeds meer opdrachtgevers ontdekken onze kracht. Niet alleen bedrijven en (semi)overheden, maar ook scholen, openbare instellingen, zorgcentra, waterschappen, aannemingsbedrijven en bungalowparken.

Uniek is dat wij alles in huis hebben om projecten compleet in eigen beheer uit te voeren. We hebben de kennis en de creativiteit. Maar ook ruim 100 vakbekwame medewerkers en een uitgebreid machinepark. We ontwerpen, tekenen en calculeren, coördineren, realiseren en onderhouden. Voor aanvullende expertise maken wij gebruik van de kennis van landschapsarchitecten en andere adviseurs. Dat spreekt opdrachtgevers aan die de verantwoordelijkheid voor een multidisciplinaire totaaloplossing graag bij één partner neerleggen.

Inspiratie voor elk terrein

Bent u de beheerder van een bedrijfsterrein? Wilt u een landgoed opnieuw inrichten? Of zoekt u een partner voor het onderhoud van uw terrein en tuin? Dan heet VDBH u van harte welkom.

Wij hebben álles in huis om ons thuis te voelen op elk terrein. Van een paar vierkante meter tot een terrein van hectares groot.
Wij laten elke buitenruimte groeien! Letterlijk, omdat we met onze terrein- en tuinontwerpen van elke omgeving een gróene omgeving maken. Daarnaast helpen wij de klant om alle vierkante meters optimaal te benutten. Wij zorgen voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud.

Doordat wij zo’n brede inzetbaarheid hebben, is er altijd wel een functie die bij jou past. Daarnaast zorgt dit er ook voor dat je werk altijd afwisselend is en je met een breed takenpakket te maken hebt.

______________________________

 

Unieke kenmerken

Brede inzetbaarheid

Met een groot machinepark zijn onze werkzaamheden zeer divers. Van diverse projecten in de infra en het grondwerk tot advies, aanleg en onderhoud van het groen.

Kennis en ervaring

Door de ruim 35 jaar lange ervaring en de vele projecten hebben we veel kennis opgedaan. Deze passen we toe in elk project voor het beste resultaat.

Certificering

Ons bedrijf heeft verschillende certificeringen op gebied van MVO. Zo hebben wij diverse certificeringen m.b.t. het milieu en het keurmerk Prestatieladder Socialer Ondernemen.

Alles in eigen beheer

Bij een project kan de klant alles met een gerust hart van A tot Z uit handen geven. Binnen ons bedrijf hebben we de kennis en creativiteit, met daarnaast ook de mensen en het materieel.

Een greep uit onze diverse werkzaamheden

Het vak leren bij VDBH?

Volg jij of wil jij een opleiding volgen in het Groen, Grond & Infra of Hovenier? Kom dan gerust bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken. Bij ons profiteer je van de voordelen die een groot bedrijf je kan bieden en daarnaast van het werk in kleine teams met vakbekwame collega’s. Je kunt bij VDBH ontdekken wat bij je past en leert snel de fijne kneepjes van het vak. Uiteraard dien je de nodige diploma’s en certificaten te halen, maar dat regelen wij voor je!

Ben jij straks de hovenier die het apenverblijf aanlegt in Ouwehands Dierenpark? Of maak jij samen met je collega’s verschillende nieuwbouwwijken bouw- en woonrijp? Neem contact op met Hugo door te bellen naar 06-36524186 of door een e-mail te sturen naar vdbh@gawerkenbij.nl We maken graag kennis met je!

______________________________________

Solliciteer nu!

Open sollicitatie

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
    (*.pdf, *.doc, *.docx)
  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.

Vacatures | Ga werken bij VDBH in Opheusden!