Vacatures

Montage medewerker

Wernsen Bouw & Montage, Harskamp

Prachtig werk binnen de totaalbouw heb je als ๐—บ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ด๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ bij Wernsen! Bekijk meer over deze mooie functie.

Bouw uitvoerend
(V)MBO
Fulltime

Meewerkend voorman

Wernsen Bouw & Montage, Harskamp

Houd jij van aanpakken en wil je graag de totaalbouw in? Kom werken bij Wernsen en word ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ป!

Bouw uitvoerend
(V)MBO
Fulltime

Vacatures | Ga werken bij Wernsen Bouw & Montage

Vacatures Wernsen Bouw & Montage

WIJ ZIJN WERNSEN!

Dรฉ totaalbouwer uit Harskamp, gespecialiseerd in asbestsanering, renovatie en nieuwbouw. Onze jongens zijn dagelijks onderweg door het hele land voor de bouw en montage van o.a. staalconstructies, dak- en gevelbeplating, ventilatie en lichtstraten.

We werken veel aan stallen, loodsen, bedrijfspanden en schuren. Dit doen we vanaf de schets tot aan de oplevering binnen de industriรซle en agrarische sector. ๐Ÿ’ช๐Ÿป

HET BESTE VAN HET BESTE.

We leggen de lat hoog voor onszelf. Dit kan ook, omdat ons moderne machinepark is voorzien van de beste machines en vervoersmogelijkeden. We hebben alles in eigen beheer en zijn daarmee zelfvoorzienend. Hierdoor kunnen we goed bouwen en monteren en daarnaast houden we de planning strak!

โ˜‘๏ธ Mobiele torenkraan
โ˜‘๏ธ Hoogwerkers
โ˜‘๏ธ Verreikers
โ˜‘๏ธ Vrachtwagens en diepladers

DAAROM WERNSEN:

Alles dik op de rit

Niet alleen ons machinepark, maar ook zeker alles daaromheen. Bedrijfskleding, duidelijke planning, heldere communicatie en natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden!

Gezellig

Met een vast en vakbekwaam team realiseren we mooie projecten. We werken serieus, maar ondertussen hebben we het gezellig met elkaar en sluiten we elke week samen in de kantine af.

De keuze is aan jou

Je kan bij ons alle kanten uit met jouw ambities doordat we allround werkzaam zijn. Je kan bij ons zowel in de bouw als montage aan de slag, altijd met mooie doorgroei mogelijkheden!

Hard werken = hard rusten

Hard en goed werken moet beloond worden. Daarom ontvang je naast een top salaris ook veel vrijheid in je werk.

SOLLICITEER NU!๐Ÿ‘‡๐Ÿป

Open sollicitatie

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
    (*.pdf, *.doc, *.docx)
  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.

Vacatures | Ga werken bij Wernsen Bouw & Montage