Vacature | Ga werken bij Westenwolf trappen!

Vacatures

Werkplaatstimmerman

Westenwolf Trappen, Scherpenzeel

Ben jij een timmerman in hart en nieren en werk je graag aan exclusieve projecten? Word onze nieuwe werkplaatscollega en realiseer luxe trappen voor het hoge segment!

Interieurbouw
MBO
Fulltime

Interieurbouwer

Westenwolf Trappen, Scherpenzeel

Beschik jij over een goede dosis motivatie? Lever jij graag vakwerk af en heb jij een achtergrond in houtbouw? Kom werken als interieurbouwer bij Westenwolf Trappen!

Interieurbouw
MBO
Fulltime

Trappenmaker

Westenwolf Trappen, Scherpenzeel

Heb jij passie voor houtbewerking? Word jij enthousiast van de geur van hout en ga je dan het liefst gelijk aan de slag? Lever vakmanschap, kom werken als trappenmaker!

Interieurbouw
MBO
Fulltime

Vacature: Ga werken bij Westenwolf Trappen in Scherpenzeel

Over Westenwolf Trappen

Bij Westenwolf streven we al jaren naar vakwerk dat de verwachtingen overtreft. Met oog voor detail, ambachtswerk, aandacht voor de klant en liefde voor ons vak leveren we keer op keer de mooiste trappen. Ons doel is om met elkaar hoogwaardig vakwerk te maken en plezier te hebben in ons werk.

Gevestigd in Scherpenzeel en met inmiddels al bijna 20 jaar ervaring, is de passie voor houtbewerking alleen maar toegenomen. Of het nu gaat om een imposante trap in een nieuwe villa, of een traditionele trap in een oud herenhuis: samen gaan we voor een top resultaat waar zowel wij als onze opdrachtgever trots op zijn.

Uit het juiste hout gesneden

Wij zijn er van overtuigd dat goede kwaliteit begint met vakmensen die kunnen samenwerken en een goed ingerichte werkplaats, waar we alles onder eigen dak kunnen maken. Onze mensen zijn stuk voor stuk uit het juiste hout gesneden. Gedreven, nauwkeurig en vakkundig . Zo werken we samen aan mooie projecten en gaan we voor tevreden opdrachtgevers. Vanwege het hoge segment waarin we werken is ons werk erg afwisselend. Wij werken vaak aan nieuwbouw projecten in het luxe segment, maar zijn ook actief in restauratie projecten.

Je herkent ons werk aan het maatwerk en de ambachtelijke kwaliteit. Dit zie je terug in de fraaie afwerking, de degelijke constructies en het hoogwaardige materiaalgebruik. Vanaf de allereerste schets tot aan de plaatsing en afwerking van de trap: onze klanten blijven het gehele proces nauw betrokken. Zo blijven we concreet werkzaam aan de wensen van de klant.

Waarom werken bij Westenwolf?

Samen

Met elkaar maken we mooie dingen. Onzer mensen maken ons bedrijf. We hechten veel waarde aan een goede  samenwerking met elkaar. Heb je iets nodig dan regelen we dat gelijk! Je komt te werken in een vakkundig, gezellig team. Alle neuzen staan dezelfde kant op!

Ambacht

Wij werken op een ambachtelijke werkwijze, in combinatie met de beste machines en de nieuwste gereedschappen! Zowel in de werkplaats als in de bussen proberen we ervoor te zorgen dat we de spullen dik voor elkaar hebben.

Uniek

Ons werk is afwisselend en uitdagend, omdat wij exclusieve trappen leveren voor luxe huizen in het hoge segment. Elk project is uniek, elke trap is uniek.

Werk wat bij jou past

Het is belangrijk dat je plezier hebt in je werk. Je werk is veelzijdig, maar je mag werk doen wat bij jou past en waar je energie van krijgt! Waar liggen jouw kwaliteiten?

Onze werkwijze

Een droomtrap realiseer je niet zomaar. Dit creëren wij in verschillende stappen met ons vakkundige team. Wij werken dan ook stapsgewijs aan onze ambachtelijke trappen! Op de foto’s zijn de verschillende stappen te zien.

1. We voeren eerst verschillende gesprekken en wisselen ideeën uit.
2. De offerte volgt, het inmeten vindt plaats en 3D-ontwerpen worden gemaakt.

3. Meten, zagen, schuren en bevestigen: het komt allemaal aan bod als de trap vakkundig wordt gerealiseerd in onze werkplaats.

4. De trap wordt geheel naar wens geplaatst in de woning. We laten niets aan het toeval over, we werken daarom alles tot in detail af.

Het resultaat

Samen werken aan een prachtig eindresultaat wat elk huis afmaakt: daar doen wij het voor. Werk je hier graag aan mee? Wil je meer informatie?

Neem contact op met Jorrit en kom een keer vrijblijvend langs, de koffie staat klaar!

Vacature: Ga werken bij Westenwolf Trappen in Scherpenzeel, stuur een open sollicitatie!

Open sollicitatie

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
    (*.pdf, *.doc, *.docx)
  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.