Werkplaatstimmerman

Westenwolf Trappen, Scherpenzeel

Geplaatst op 11 mei 2021

Vacature: Werkplaatstimmerman bij Westenwolf in Scherpenzeel

Met elkaar gaan we voor mooie projecten en ambachtswerk

Heb jij ervaring als timmerman? Of heb je een (interieur-) bouw achtergrond en wil je graag opgeleid worden tot ervaren werkplaatstimmerman? Werk je graag aan exclusieve projecten?

Wij maken met elkaar mooie dingen, dat geeft voldoening in je werk. Met elkaar hebben we een fijn team waar we zuinig op zijn. Bij ons maak je als werkplaatstimmerman exclusieve trappen. Trappen die in veel gevallen door een architect zijn ontworpen, bedoeld voor stijlvolle woonomgevingen. Jouw vakwerk het visitekaartje voor ons klant. We hebben een ambachtelijke werkwijze, in combinatie met een compleet en vernieuwd machinepark. We houden ervan om de zaakjes goed voor elkaar te hebben.

Werkplaatstimmerman in de trappenmakerij is een uniek beroep. Heb jij passie voor houtbewerking en werk je graag met je handen op een ambachtelijke werkwijze? Kom werken bij Westenwolf, we leiden je graag op!

 • Wat zoeken we?

 • Wat kan je van ons verwachten?

 • Wat ga je bij ons doen?

 • Dienstverband

  Voltijd

  Opleiding

  (V)MBO

  Salaris

  € 2550 – € 3300

  Sluitingsdatum

  1 oktober 2021

  Mogelijkheden in overvloed!

  Om onze diverse klantenkring te voorzien van een passende trap in het interieur, is de vacature van werkplaatstimmerman vrijgekomen.
  De werkzaamheden verschillen per opdracht, wij denken met onze klanten out-of-the-box, de mogelijkheden zijn er in overvloed…

  Daarnaast geeft werken bij Westenwolf Trappen ook mogelijkheden! Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij werk doet wat bij je past en wat je leuk vindt!

  Heb je graag een afwisselende baan, dan kun je ook de trappen die je in de werkplaats hebt gemaakt gaan plaatsen bij onze klanten! Zo zijn er bijvoorbeeld ook volop doorgroeimogelijkheden, met elkaar gaan we voor het beste eindresultaat!

  Vacature: Werkplaatstimmerman bij Westenwolf in Scherpenzeel, solliciteer nu!

  Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
   (*.pdf, *.doc, *.docx)
  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.