Vacatures

Timmerman

Bouwbedrijf Wolswinkel, Lunteren

Timmer mee aan exclusieve projecten op de bouw en werk samen met collega's aan een mooi eindresultaat. Kom werken als 𝐭𝐢𝐦𝐦𝐞𝐫𝐦𝐚𝐧 bij Bouwbedrijf Wolswinkel!

Bouw uitvoerend
(V)MBO
Fulltime

Werkvoorbereider/calculator

Bouwbedrijf Wolswinkel, Lunteren

Ben jij sterk in organiseren en regelen? Ben je op zoek naar een uitdagende functie binnen een stabiel bedrijf? Kom dan werken als werkvoorbereider/calculator.

Backoffice
(V)MBO
Fulltime
Vervuld

Leerling timmerman

Bouwbedrijf Wolswinkel, Lunteren

Deze vacature van 𝐥𝐞𝐞𝐫𝐥𝐢𝐧𝐠 𝐭𝐢𝐦𝐦𝐞𝐫𝐦𝐚𝐧 is momenteel vervuld! Toch hebben we het gehele jaar door doorlopend ruimte voor BBL-leerlingen of starters. Neem contact op voor meer info!

Bouw uitvoerend
(V)MBO
Fulltime

Voorman timmerman

Bouwbedrijf Wolswinkel, Lunteren

Stuur binnenkort jouw klus aan op de bouw als 𝘃𝗼𝗼𝗿𝗺𝗮𝗻 𝘁𝗶𝗺𝗺𝗲𝗿𝗺𝗮𝗻, met een vast team vakbekwame collega's. Realiseer samen prachtige exclusieve projecten in de regio!

Bouw uitvoerend
(V)MBO
Fulltime

Vacatures | Bouwbedrijf Wolswinkel in Lunteren

Vacatures | Wolswinkel
Vacatures | Wolswinkel
Vacatures | Wolswinkel

Over Bouwbedrijf Wolswinkel

Met 15 man sterk, bouwt het personeel van ons bouwbedrijf dagelijks aan de realisatie van zowel nieuwbouw- als verbouwprojecten. Wij werken binnen de particuliere sector, de focus ligt daarbij op de hogere segment projecten.

Welk project onze mannen met beide handen ook aanpakken: we leggen de lat hoog als ’t gaat om kwaliteit. Deze kwaliteit staat namelijk, samen met uitstekende service en oog voor veiligheid, bij ons hoog in het vaandel!

Met z’n allen

Of je nu komt te werken op kantoor, in de werkplaats of op de bouw, we doen het werk met z’n allen. Als team pakken we met enthousiasme elk project aan. Aangezien onze buitenstandaard projecten veel detailmatig werk zijn, laten wij onze collega’s werk doen wat bij hen past. Of je momenteel BBL volgt, nu net van school af komt of al jaren ervaring hebt: je wordt bij ons een vakman in jouw werk!

Samen gaan we voor het beste resultaat!
___________________

Vacatures | Wolswinkel

Tot in de puntjes geregeld

Bij Wolswinkel doe je werk wat bij je past. Om dit goed te kunnen doen, is alles goed geregeld. Of het nu gaat om onze machines, materialen, gereedschap of bedrijfsbussen: we hebben alles dik op de rit… net zoals onze werkcultuur. We vinden goede samenwerking belangrijk, er moet namelijk veel werk verzet worden voor een goed eindresultaat.

We werken daarom met korte lijntjes, een informele sfeer en duidelijke communicatie. We hebben een vast team collega’s, waardoor je op elkaar kan bouwen.

Bouw jij binnenkort met ons mee?
___________________

Vacatures | Wolswinkel

Waar wij voor staan.

Persoonlijke aandacht

Wij werken met persoonlijke aandacht voor elke klant. Hierdoor begrijpen we elkaar goed en zijn de verwachtingen helder. Alleen zo bouw je aan de juiste weg richting het eindresultaat!

Denken in mogelijkheden

Ons team bestaat uit vakmannen. Hierdoor kunnen klanten bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden in nieuwbouw, verbouw of interieurbouw!

Afspraak = afspraak

Dat is onze Wolswinkel-methode. Zowel richting onze klanten als ons personeel. We hebben graag de zaken helder, goed op de rit en naar ieders verwachting.

Teamwork

Wij werken met vaste partners in de bouw en (installatie) techniek, waardoor we een soepel bouwproces bieden. Als afzonderlijke partijen zijn we bereid voor elkaar te werken, samen streven we naar een prachtig eindresultaat!

Solliciteer nu!

Open sollicitatie

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
    (*.pdf, *.doc, *.docx)
  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.

Vacatures | Bouwbedrijf Wolswinkel in Lunteren

Vacatures | Hardeman Timmerfabriek in Lunteren

Vacatures | Hardeman Interieurbouw in Dodewaard