Word partner.

Gawerkenbij.nl is een initiatief van Faam uit Barneveld. In 2019 heeft Faam het idee gelanceerd om ‘ouderwetse’ recruitment te combineren met een sterke online recruitment campagne. Het uitgangspunt van een recruitmentcampagne via Gawerkenbij.nl is dat u als klant centraal staat.

Iedere samenwerking begint met een persoonlijk kennismakingsgesprek. Hierin verkennen we samen wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. En visa versa; wat u voor ons kunt betekenen. Vul het onderstaande contactformulier in, dan nemen wij contact met u op.

Ga werken bij Moba in Barneveld

Waarom Gawerkenbij.nl?

Combinatie oud en nieuw

Onze kracht is dat wij ‘ouderwetse’ recruitment combineren met een sterke online campagne. De beste kandidaat wil immers gevonden worden. Onze basis is recruitment en wij zetten professionele marketing in om sneller, beter en zichtbaarder vacatures in te vullen.

U staat centraal

Als een werving & selectie bureau of een uitzendbureau voor u de wervingscampagne optuigt staan zij vaak centraal. Wij willen dat de kandidaat bewust voor uw bedrijf en uw vacature kiest.

Sfeer

Wij gebruiken professionele foto’s, video’s en vacatureteksten om de vacatures nog beter onder de aandacht te brengen. We hebben hiervoor een eigen fotograaf en een aantal online marketeers die de sfeer van uw bedrijf goed kunnen vertolken.

Verlengstuk

Gawerkenbij.nl is een merk zonder merk. Dankzij de bedrijfspagina kunt u dit platform zoals veel bedrijven doen gebruiken als verlengstuk voor uw eigen website waardoor u een eigen werkenbij website heeft met een hoge content waarde.

Online promotie

Zoeken en vinden, over werk onderwerp dan ook, gebeurt grotendeel op social media en jobboards. Gawerkenbij.nl heeft een samenwerking met meer dan 20 jobboards en werkt samen met Facebook, Instagram en Linkedin.

Méér dan marketing

Een marketing bureau kan ook een werkenbij pagina maken of een vacature promoten. Onze data – meer dan 14 jaar oud -, online marketeers en de recruitment kennis maakt Gawerkenbij.nl tot een sterk concept.

Ontzorging

Ieder zijn vak, ieder zijn specialisme is ons uitgangspunt. Van het voorbereidend werk tot het aannemen van de geschikte kandidaat willen wij u maximaal ontzorgen. Onze expertise is breed. Van kennis van arbeidsrecht tot praktijk ervaring in het creëren van het juiste team.

Feiten en gevoel

De meeste ondernemers volgen hun gevoel bij het aannemen van een nieuwe werknemer. Dankzij Energy Drives zijn wij instaat om uw gevoel te onderbouwen met feiten.

Neem contact met ons op om samen kennis te maken.

Contact

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.

Wilt u direct contact?

Wilt u graag snel met ons schakelen? Neem dan direct contact met ons op via de chat.